کاپ کیک

طرز تهیه کاپ کیک در قابلمه با شیره خرما

طرز تهیه کاپ کیک خوشمزه

در تهیه این کاپ کیک از شکر استفاده نمی شود بنابراین بسیار سالم است. در این کیک به جای شکر از شیره خرما استفاده می شود.

از شیره انگور و توت هم می توان در این کاپ کیک استفاده کرد که کاملا سلیقه ای است. این کیک بخاطر وجود شیره خرما بسیار مقوی است.

به شما پیشنهاد می کنیم تهیه این کاپ کیک مغذی و لذیذ را امتحان کنید و از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید. این کاپ کیک در قابلمه درست می شود و دیگر احتیاجی به فر نمی باشد.

 

کاپ کیک

 

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک

 

1 آرد قنادی یک و نیم لیوان
2 شیره خرما نصف لیوان
3 تخم مرغ دو عدد
4 شیر پنج قاشق چایخوری
5 بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
6 وانیل به اندازه سر قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کاپ کیک بدون شکر در قابلمه

برای تهیه این کاپ کیک در یک ظرف دو عدد تخم مرغ را می ریزیم و به آن وانیل اضافه می کنیم و این ترکیب را هم می زنیم.

سپس شیر و نصف لیوان شیره خرما را هم به ظرف اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم. بعد از آن در یک کاسه کوچک آرد الک شده و بیکینگ پودر را می ریزیم.

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به ظرف انتقال می دهیم و مواد را خوب هم می زنیم.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص مفید خرما 

 

مرحله ریختن مواد داخل لیوان

برای این کار از چند عدد لیوان نشکن استفاده می کنیم. قبل از ریختن مواد داخل لیوان را با فرچه کمی چرب می کنیم و مواد را تا نصف لیوان پر می کنیم.

بعد از آن در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید. لیوان ها را در قابلمه میچینیم و در قابلمه را دم کنی می گذاریم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ کلیک کنید.

 

مدت زمان پخت

کاپ کیک ها را به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. بعد از این زمان با استفاده از یک سیخ چوبی و یا چنگال کیک ها را چک می کنیم که پختند یا نه.

وقتی کیک ها پختند زیر حرارت را خاموش می کنیم و کیک ها را در همان قابلمه با در بسته به مدت ده دقیقه می گذاریم بماند.

سپس کیک ها را از قابلمه خارج می کنیم و وقتی کمی سرد شد دورش را با یک چاقو جدا می کنیم و از لیوان ها در می آوریم.

به همین راحتی کاپ کیک های خوشمزه و مقوی ما آماده سرو هستند. شما می توانید در صورت دلخواه روی آن ها را با خامه و یا گاناش شکلاتی تزیین کنید. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *