طرز تهیه چوروس خانگی ( یک شیرینی اسپانیایی )
طرز تهیه شیرینی چوروس
شیرینی چوروس یک شیرینی مختص کشور اسپانیاست که طعمی خوشمزه ، ترد و دلچسب دارد. شکل ظاهر و تهیه این شیرینی بسیار شبیه به بامیه خودمان است.
این شیرینی خیلی سریع و در مدت زمان کمی آماده می شود و می تواند یک عصرانه شیرین و لذیذ برای بچه ها و البته بزرگترها باشد.
ما به شما پیشنهاد می دهیم با آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از تهیه این چوروس های خانگی خوشمزه لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه چوروس
1 | آرد | یک پیمانه |
2 | شکر | یک قاشق غذاخوری |
3 | کره | پنجاه گرم |
4 | تخم مرغ | چهار عدد |
5 | روغن مایع | به مقدار لازم |
6 | آب | یک لیوان |
7 | پودر قند و دارچین ( برای تزیین ) | به مقدار لازم |
8 | سس شکلاتی | به مقدار لازم |
طرز تهیه چوروس با سس شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه چوروس اول در یک تابه کره را می اندازیم و به آن آب را اضافه می کنیم. بعد یک قاشق غذاخوری شکر را هم به آن می افزاییم.
حرارت تابه باید متوسط باسد و وقتی این ترکیب به جوش آمد یک پیمانه آرد را هم به آن اضافه می کنیم و تقریبا به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت می دهیم.
برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید: خواص و مضرات تخم مرغ |
مرحله دوم
بعد خمیر بدست آمده را از روی حرارت بر می داریم و با استفاده از همزن هم می زنیم تا شنی شکل شود. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم.
برای مشاهده مقاله خواص بی نظیر دارچین کلیک کنید. |
مرحله آخر
در آخر کار مواد چوروس را داخل یک قیف ماسوره دار می ریزیم و در تابه به صورت بامیه های دراز در روغن می ریزیم و سرخ می کنیم.
وقتی چوروس های ما سرخ شدند آن ها را از روغن خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها کشیده شود.
در انتها چوروس ها را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و همانطور که گرم هستند از مخلوط پودر قند و دارچین برای تزیین روی آن ها استفاده می کنیم.
چوروس معمولا در کنار سس شکلاتی سرو می شود که طعم فوق العاده ای به آن می دهد. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.