چوروس

طرز تهیه چوروس خانگی ( یک شیرینی اسپانیایی )

طرز تهیه شیرینی چوروس

شیرینی چوروس یک شیرینی مختص کشور اسپانیاست که طعمی خوشمزه ، ترد و دلچسب دارد. شکل ظاهر و تهیه این شیرینی بسیار شبیه به بامیه خودمان است.

این شیرینی خیلی سریع و در مدت زمان کمی آماده می شود و می تواند یک عصرانه شیرین و لذیذ برای بچه ها و البته بزرگترها باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم با آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از تهیه این چوروس های خانگی خوشمزه لذت ببرید.

 

چوروس

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه چوروس

 

1 آرد یک پیمانه
2 شکر یک قاشق غذاخوری
3 کره پنجاه گرم
4 تخم مرغ چهار عدد
5 روغن مایع به مقدار لازم
6 آب یک لیوان
7 پودر قند و دارچین ( برای تزیین ) به مقدار لازم
8 سس شکلاتی به مقدار لازم

 

طرز تهیه چوروس با سس شکلاتی

 

مرحله اول

برای تهیه چوروس اول در یک تابه کره را می اندازیم و به آن آب را اضافه می کنیم. بعد یک قاشق غذاخوری شکر را هم به آن می افزاییم.

حرارت تابه باید متوسط باسد و وقتی این ترکیب به جوش آمد یک پیمانه آرد را هم به آن اضافه می کنیم و تقریبا به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ

 

مرحله دوم

بعد خمیر بدست آمده را از روی حرارت بر می داریم و با استفاده از همزن هم می زنیم تا شنی شکل شود. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص بی نظیر دارچین کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در آخر کار مواد چوروس را داخل یک قیف ماسوره دار می ریزیم و در تابه به صورت بامیه های دراز در روغن می ریزیم و سرخ می کنیم.

وقتی چوروس های ما سرخ شدند آن ها را از روغن خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها کشیده شود.

در انتها چوروس ها را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و همانطور که گرم هستند از مخلوط پودر قند و دارچین برای تزیین روی آن ها استفاده می کنیم.

چوروس معمولا در کنار سس شکلاتی سرو می شود که طعم فوق العاده ای به آن می دهد. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *