نان خامه ای شکلاتی

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی خانگی مانند قنادی و کافه ها

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی خانگی

نان خامه ای اون هم از نوع شکلاتیش بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و تهیه آن راحت و سریع می باشد.

شما می توانید حتی به خامه ای که با آن نان خامه ای را پر می کنید کمی شکلات اضافه کنید تا خامه شما هم شکلاتی باشد.

کودکان عاشق این شیرینی خوشمزه هستند و در یک عصر دل انگیز همراه با یک چایی دبش بسیار می چسبد.

 به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و حتما تهیه این نان خامه ای شکلاتی را تجربه کنید.

 

 

نان خامه ای شکلاتی

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 آرد دو سوم لیوان
2 شکر یک  قاشق غذا خوری
3 تخم مرغ سه عدد
4 آب یک لیوان
5 وانیل نصف قاشق چایخوری
6 نمک یک پنس
7 خامه فرم گرفته قنادی  به مقدار لازم 
8 پودر کاکائو  دو قاشق غذاخوری
9 روغن مایع یک چهارم لیوان
10 بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی

در ابتدا یک قابلمه بردارید و در آن آب را بریزید و به آن شکر و نمک  ، روغن مایع را اضافه کنید ، اجازه دهید که جوش بیاید.

 

مرحله دوم

در این مرحله به آرد ، پودر کاکائو را اضافه کنید و باهم ترکیب کنید و بعد به محلول آب در حال جوش اضافه کنید.

 

مرحله سوم

حسابی مواد را باهم به مدت 15 دقیقه  با حرارت کم هم بزنید و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و هیچ آبی نماند.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ

 

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه دهید مایه نان خامه ای شما کمی سرد شود و بعد به آن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مواد را  باهمزن برقی و یا دستی هم بزنید.

 

مرحله پنجم

در این مرحله بیکینگ پودر ، وانیل را به این مواد اضافه کنید و دوباره به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.

 

مرحله ریختن مایه نان خامه ای در سینی فر

کف سینی فر خود را  از قبل چرب کنید و یا کاغذ روغنی بیاندازید و بعد از مایه نان خامه ای آماده شده داخل قیف بریزید و با هر ماسوره ای که دارید و به هر مدل که دوست دارید داخل سینی قرار دهید.

 

برای مشاهده مقاله خواص شگفت انگیز پودر کاکائو   کلیک کنید.

 

مدت زمان پخت نان خامه ای

نان خامه ای های خوشمزه را به مدت نیم ساعت تا سی و پنج دقیقه با درجه حرارت 180 تا 200  داخل فر قرار دهید تا بپزد.

 

مرحله ریختن خامه قنادی فرم گرفته شده

بعد از پخت نان خامه ای های خوشمزه ، ته نان خامه ای ها را سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته شده آن ها را پر کنید.

حالا نان خامه ای شکلاتی خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *