خواص کاکائو

خواص شگفت انگیز کاکائو

خواص کاکائو

خواص کاکائو بسیار فراوان است و خاصیت های بی نظیری دارد. کاکائو دارای طبع گرم و خشک است و درخت آن از تیره پنیرکیان است که میوه هایی به رنگ زرد دارد.

کاکائو بومی منطقه آمازون است و به طور طبیعی در مناطق گرمسیری رشد می کند و برای آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی یک محصول خیلی مهم به حساب می آید.

برای تهیه پودر کاکائو ، دانه‌های آن را خرد می‌کنند و از چربی آن کره کاکائو می‌گیرند. دانه کاکائو علاوه بر استفاده شکلات ،نوشیدنی دارای خواص درمانی نیز می باشد.

جالب است که بدانید از كره كاكائو در شیرینی‌پزی، محصولات آرایشی ،پردازش توتون و صابون استفاده می‌شود و یکی از گران‌ترین چربی در جهان به حساب می آید.

ما در سایت دنیای زنانه شما را با برخی از خواص مفید کاکائو آشنا می کنیم ، با ما همراه باشید.

 

خواص کاکائو

 

خواص و ارزش غذایی کاکائو

کاکائو دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی مقدار قابل توجهی از پروتئین ، ویتامین بخصوص ویتامین A ، آهن ،مس، منیزیم، ریبوفلاوین، کلسیم، تیامین، آهن، فسفر، پتاسیم و کلسیم می باشد.

 

خواص بی نظیر کاکائو

 

انرژی زا

کاکائو منبع خوبی از منیزیم است که از پوکی استخوان جلوگیری کرده ،دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد و به کاهش فشار خون کمک می کند.

 

شادی آور

کاکائو شامل یک ماده‌ ی روحیه بخش به نام آناندامید است که از آن به عنوان مولکول سعادت یاد می شود و با مصرف در فرد احساس سرخوشی ایجاد می‌کند.

 

مفید برای سوخت و ساز بدن

مصرف کاکائو سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و کمتر از دو هفته هورمون استرس یعنی کورتیزول را کاهش می‌دهد.

 

آنتی اکسیدان بالا

وجود آنتی‌ اکسیدان‌ بالا در این ماده غذایی رادیکال‌ های آزاد بدن را مهار می‌کند و از بیماری‌هایی مانند پیری زودرس، از بدن محافظت‌ می‌کند.

 

سلامت پوست و مو

باعث افزایش رشد مو می شود و از ریزش مو جلوگیری می کند. همچنین دارای مقدار مناسبی ویتامین C و منیزیم است که به محافظت و جوانسازی پوست کمک می‌کند و همانند یک ضدآفتاب طبیعی عمل می‌کند.

 

مبارزه با افسردگی

کاکائو شامل فلاونوئید و همچنین آناندامید است و خواص ضد افسردگی دارد و مصرف آن در تقویت روحیه بسیار اثر می گذارد و می‌تواند باعث تحریک و ترشح اندورفین شود که به عنوان هورمون شادی شناخته می‌شود.

 

درمان کم خونی

کاکائو یک منبع طبیعی مس برای بدن است که می تواند سطح هموگلوبین را بهبود ببخشد و بدن می تواند انواع بیماری های ناشی از کمبود مس را درمان کند.

 

تنظیم قند خون

به دلیل  وجود مقدار بالای آنتی اکسیدان مقاومت به انسولین را کاهش می دهد و متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد و همین امر به تنظیم قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم کمک می کند.

 

مضرات استفاده کاکائو

مصرف ناصحیح كاكائو منجر به عوارض کلیوی ،كبدی و قلبی می‌شود و کافئین موجود در آن ممکن است با برخی دارو های قلبی، دارو های ضد افسردگی و دارو های آسم تداخل پیدا کند.

مصرف مقدار بالای کافئین موجود در کاکائو منجر به مشکلاتی مثل تکرر ادرار، بی خوابی و افزایش ضربان قلب شود.

گاهی منجر به ایجاد واکنش های آلرژیک مانند واکنش های پوستی، سردرد میگرنی، ناراحتی گوارشی و تهوع می شود.

از زمان های دور مردم طرفدار کاکائو بودند و از این ماده مغذی استفاده می کردند. کاکائو برای سلامت بدن بسیار مفید است.

بهتر است از کاکائو و پودر قلیایی‌ نشده آن استفاده کنید و در بین شکلات ها ،شکلات تلخی که حاوی بیش از ۷۰ درصد کاکائو است را انتخاب کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *