کاسرول مرغ

طرز تهیه کاسرول مرغ با سس بشامل به روشی آسان

طرز تهیه کاسرول مرغ با سس بشامل

کاسرول مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود. این غذا و یا پیش غذای خوشمزه گزینه مناسبی برای پذیرایی مهمان ها در تولد و مجالس است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور کاسرول مرغ لذیذ همراه ما باشید.

 

کاسرول مرغ

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 پیاز یک عدد
2 سینه مرغ  نیم کیلو
3 جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
4 فلفل سبز و قرمز به اندازه نصف فلفل
5 نمک، فلفل سیاه،پودر آویشن،فلفل قرمز به مقدار لازم
6 سیر دو حبه 
7 قارچ شش عدد
8 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
9 آب نصف لیوان

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

 

1 آرد دو قاشق غذاخوری
2 کره یک قاشق غذاخوری سرپر
3 شیر نیم لیتر
4 نمک ، فلفل سیاه ، جوز هندی  به مقدار لازم 
5 پنیر رنده شده  به مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسرول مرغ به روشی ساده

 

مرحله اول

در این مرحله در ابتدا سینه های مرغ را خرد کنید و کنار بگذارید و بعد پیاز و سیر را خرد کنید.

سپس پیاز و سیر  را در تابه بریزید و در روغن تفت دهید تا کمی سبک شوند و بعد مرغ ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه مرغ ها تفت داده شده فلفل سبز و قرمز ، قارچ ها را بیافزایید و تفت دهید و بعد نمک و فلفل سیاه ، پودر آویشن ،فلفل قرمز را به آن بیافزایید و هم بزنید.

 

مرحله سوم

در این مرحله رب را به کل این مواد بیافزایید و کمی تفت دهید و در آخر آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بر روی اجاق بماند تا بپزد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه سس بشامل

در ابتدا کره را در ظرف مورد نظر بریزید وقتیکه ذوب شد آرد را کم کم به آن بیافزایید و کمی تفت دهید و بعد شیر را به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا آرد گلوله نشود و سس بشامل شما یکدست شود.

در آخر نمک ، فلفل سیاه و جوز هندی را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید که کمی سس غلظت بگیرد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

 

طریقه چیدمان کاسرول مرغ در ظرف

در این مرحله از مواد مرغی که پخته شده در ظرف مورد نظر بریزید و مواد را همه جا پراکنده کنید.

سپس از سس بشامل آماده شده روی مواد بریزید و کاملا روی سطح آن را بپوشانید و در آخر پنیر پیتزا رنده شده را روی آن بریزید.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

مدت زمان طبخ کاسرول

کاسرول مرغ در ظرف ریخته شده را به مدت یک ربع تا نیم ساعت داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد و بعد آن را در طبقه بالای فر قرار دهید تا رویش طلایی رنگ شود، بعد از پخت روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

حالا کاسرول مرغ خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *