پنینی مرغ و بادمجان

طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان جذاب و خوشمزه

پنینی مرغ و بادمجان خوشمزه

پنینی مرغ و بادمجان یکی از ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار است که بسیار سریع و راحت تهیه می شود.

این ساندویچ خوشمزه برای پذیرایی از میهمان ها در تولدها و مجالس بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و تجربه ای خاص را رقم بزنید.

 

 

پنینی مرغ و بادمجان

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه پنینی

 

1 بادمجان  یک یا دو عدد
2 سینه مرغ پخته شده  یک عدد
3 جعفری خرد شده  یک یا دو قاشق غذاخوری
4 پنیر خامه ای  دو قاشق غذاخوری
5 گوجه فرنگی در صورت دلخواه  یک عدد
6 پنیر پیتزا یا موزارلا به مقدار لازم 
7 نمک، فلفل سیاه ،پودر آویشن به مقدار لازم
8 نان باگت  به مقدار لازم 
9 لیمو ترش  یک عدد
10 سیر رنده  یک حبه 

 

طرز تهیه پنینی راحت و سریع

برای تهیه این پنینی اول مواد داخل این ساندویچ خوشمزه را تهیه می کنیم و بعد مواد را در نان باگت می چینیم  و یا قرار می دهیم و گریل می کنیم.

 

مرحله آماده سازی سینه مرغ

در ابتدا یک ظرف بردارید و در آن مرغ ها را خرد کنید بعد به آن لیمو ترش ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل سیاه ، پودر آویشن اضافه کنید و اجازه دهید یکی دو ساعت در یخچال بمانند تا سینه های مرغ مرینیت یا مزه دار شوند.

مرحله گریل کردن سینه مرغ

در این مرحله سینه های مرغ را بعد از مزه دار کردن بر روی تابه مخصوص گریل کنید و به اندازه های دلخواه برش دهید و کنار بگذارید.

 

مرحله آماده سازی بادمجان و گوجه

در این مرحله بادمجان ها را  به صورت حلقه ای خرد کنید و طبق ذائقه و سلیقه خود سرخ و یا گریل کنید و بعد در صورت دلخواه گوجه را حلقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص  پودر آویشن 

 

مرحله آماده سازی پنیر خامه ای

در این مرحله جعفری ها را خرد کنید و بعد داخل یک ظرف پنیر خامه ای بریزید و بعد جعفری های خرد شده را به آن اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مهمترین مرحله چیدمان مواد داخل پنینی

در ابتدا داخل نان های باگت را خالی کنید و تیکه روی آن را ببرید و از مخلوط پنیر خامه ای و جعفری داخل آن بمالید و بعد بادمجان های سرخ شده و یا گریل شده را روی آن قرار دهید.

سپس روی آن گوجه های حلقه ای را قرار دهید و بعد برش های مرغ گریل شده را روی آن قرار دهید.

در آخر پنیر پیتزا را روی سینه های مرغ گریل شده بریزید و بعد تیکه بعدی نان را روی آن قرار دهید.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

آخرین مرحله

هر دو طرف ساندویچ پنینی را به مدت چند دقیقه در ماهیتابه بدون روغن گریل کنید و حالا پنینی مرغ و بادمجان خوشمزه ما آماده است.

شما می توانید آن را با هر سس و یا سبزیجاتی که دوست دارید سرو کنید. نوش جان.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *