طرز تهیه املت بیکن و اسفناج

طرز تهیه املت بیکن و اسفناج

طرز تهیه املت بیکن و اسفناج فوق العاده ساده است و دستور پخت راحتی دارد . املت یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین غذاهاست.

اسفناج موجود در این املت بسیار خاصیت دارد. اسفناج سرشار از ویتامین ها ،آهن، کلسیم ، پتاسیم ، فسفر و مواد معدنی می باشد.

همچنین برای سلامت پوست و مو و درمان بسیاری از بیماری ها مفید می باشد و مصرف آن توصیه می شود.

دستور پخت اصلی املت معمولا به این صورت است که بعد از پخت پنیر، سبزیجات و بیکن را داخل آن قرار می دهند و آن را تا می زنند.

در برخی مناطق کشور ایران املت با نام خاگینه نیز تهیه می‌شود که به آن شکر اضافه می‌کنند.

دستور های پخت املت در کشورهای مختلف متفاوت است. این دستور پخت خیلی سریع آماده می شود. با آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه همراه باشید.

 

طرز تهیه املت بیکن و اسفناج

مواد لازم برای تهیه املت بیکن و اسفناج

  • اسفناج 150 گرم
  • تخم مرغ 6 عدد
  • بیکن یا ژامبون 5 ورق
  • پیاز 1 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت بیکن و اسفناج

برای تهیه این املت خوشمزه و دلچسب ابتدا در یک ماهیتابه پیاز را خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم.

برگ های اسفناج را به صورت درشت خرد می کنیم. وقتی پیازها طلایی رنگ شد اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

مقداری نمک و فلفل سیاه را به بقیه مواد اضافه می کنیم. بیکن ها را خرد می کنیم و در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم.

بیکن های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. همه مواد را خوب می زنیم و وقتی اسفناج ها جمع شدند مایه تخم مرغ و بیکن را به آن اضافه می کنیم.

در آخر برای طعم بهتر املت در صورت دلخواه می توانیم روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزیم.

املت را با قاشق پهن می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد و آماده سرو شود.

نوش جان.

4 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *