سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه یا سس سفید

طرز تهیه سس بشامل

سس بشامل یکی از سس های محبوب در آشپزی است. این سس خوشمزه و پرطرفدار از کشور ایتالیا انتقال یافته است.

نام دیگر سس بشامل به فرانسوی همان سس سفید است. این سس در تهیه انواع سس‌ های دیگر به کار می‌ رود.

سس بشامل برای تهیه انواع لازانیا و پاستا استفاده می شود که طعم آن ها را بی نظیر می کند. تهیه این سس بسیار ساده می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و این دستور ساده و جذاب سس بشامل را تهیه کنید و لذت ببرید.

 

سس بشامل

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

 

1 آرد   دو قاشق غذاخوری
2 شیر دو لیوان
3 کره پنجاه گرم
4 نمک به مقدار لازم
5 جوز هندی به مقدار لازم
6 فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس بشامل ( سس سفید )

برای تهیه سس بشامل خوشمزه ابتدا در یک قابلمه کره را می اندازیم و اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم ذوب شود.

سپس دو قاشق غذاخوری آرد سفید را به کره آب شده اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا آرد گوله گوله نشود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از آن دو لیوان شیری که داشتیم را در قابلمه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا این ترکیب یکدست شود و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

سس ما نه باید خیلی شل و رقیق باشد و نه خیلی سفت. بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید به سس چاشنی ها را اضافه می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

برای چاشنی از نمک، فلفل سیاه و کمی جوز هندی اضافه می کنیم که طعم آن را دو چندان می کند. بعد از چند دقیقه سس را از روی حرارت بر می داریم.

به همین سادگی سس بشامل ما آماده سرو است. این سس به سس سفید لازانیا هم معروف است و طعم بسیار خوبی به غذاها می دهد.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *