طرز تهیه سس تارتار

سس تارتار

سس تارتار در بین سس ها یکی از سس های بسیار محبوب به حساب می آید و برای طعم دادن و مزه‌دار کردن غذاها به کارمی‌روند.

به نوعی سس ها چاشنی‌های استفاده شده در غذا هستند. سس ها دارای تنوع زیادی هستند. ماده اصلی سس ها معمولا ، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات به علاوه ادویه جات می باشند.

بعضی از سس‌ها هم از میوهای که پخته شده است تهیه می‌شوند. این سس‌ها با انواع غذاها و دسرهای ویژه و خاص به کار برده و سرو می‌شوند.

سس تارتار یکی از خوشمزه ترین سس ها با طعمی بسیار عالی است و یک سس فرانسوی می باشد. پایه این سس ، سس نسبتا غلیظ مایونز می باشد.

این سس معمولا در کنار مرغ ، جوجه چینی ،ماهی، میگوی سوخاری و گوشت های سفید سرو می شود.

با آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید.

سس تارتار

موادلازم سس تارتار

  • سس مایونز نیم کیلو
  •  خامه 150 گرم
  • خیارشور چاپ شده (خردشده ) 150 گرم
  • ساقه کرفس چاپ شده 150 گرم
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • 2 حبه سیر رنده شده

طرزتهیه

برای تهیه سس تارتار ابتدا در یک ظرف خیارشورها و ساقه کرفس خرد شده مون را می ریزیم. خیارشور و کرفس ها را به یک اندازه چاپ می کنیم.

بعد 2 حبه سیر را با رنده ریز رنده کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

سپس سس مایونز ،خامه و آبلیمو را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و به ظرف موادمون اضافه می کنیم. مخلوط را به همراه سس مون کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.

حدود 3 تا 4 ساعت به آن استراحت می دهیم تا سس خوب به خورد مواد برود. به همین راحتی سس خوشمزه ما آماده سرو می باشد.

تهیه این سس در منزل بسیار ساده ، آسان و سریع است. سس آماده شده را می توانید در یک ظرف دربسته تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *