طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار
سس تارتار در بین سس ها یکی از سس های بسیار محبوب به حساب می آید و برای طعم دادن و مزهدار کردن غذاها به کارمیروند.
به نوعی سس ها چاشنیهای استفاده شده در غذا هستند. سس ها دارای تنوع زیادی هستند. ماده اصلی سس ها معمولا ، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات به علاوه ادویه جات می باشند.
بعضی از سسها هم از میوهای که پخته شده است تهیه میشوند. این سسها با انواع غذاها و دسرهای ویژه و خاص به کار برده و سرو میشوند.
سس تارتار یکی از خوشمزه ترین سس ها با طعمی بسیار عالی است و یک سس فرانسوی می باشد. پایه این سس ، سس نسبتا غلیظ مایونز می باشد.
این سس معمولا در کنار مرغ ، جوجه چینی ،ماهی، میگوی سوخاری و گوشت های سفید سرو می شود.
با آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید.
موادلازم سس تارتار
- سس مایونز نیم کیلو
- خامه 150 گرم
- خیارشور چاپ شده (خردشده ) 150 گرم
- ساقه کرفس چاپ شده 150 گرم
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- 2 حبه سیر رنده شده
طرزتهیه
برای تهیه سس تارتار ابتدا در یک ظرف خیارشورها و ساقه کرفس خرد شده مون را می ریزیم. خیارشور و کرفس ها را به یک اندازه چاپ می کنیم.
بعد 2 حبه سیر را با رنده ریز رنده کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.
سپس سس مایونز ،خامه و آبلیمو را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و به ظرف موادمون اضافه می کنیم. مخلوط را به همراه سس مون کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.
حدود 3 تا 4 ساعت به آن استراحت می دهیم تا سس خوب به خورد مواد برود. به همین راحتی سس خوشمزه ما آماده سرو می باشد.
تهیه این سس در منزل بسیار ساده ، آسان و سریع است. سس آماده شده را می توانید در یک ظرف دربسته تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان.
پس سس تار تار اینه؟؟!!!
ایول