طرز تهیه نان تایوانی

طرز تهیه نان تایوانی

طرز تهیه نان تایوانی

نان تایوانی یک نان فوق العاده لطیف و خوشمزه است که در تهیه این نان از مواد میانی استفاده می شود. نان تایوانی مختص کشور تایوان است.

نارگیل استفاده شده در این نان طعم بی نظیری به آن می دهد. بافت این نان بسیار نرم است و مناسب برای وعده های صبحانه و عصرانه می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم با استفاده از آموزش این دستور ساده در سایت دنیای زنانه تهیه این نان خوشمزه را تجربه کنید.

 

طرز تهیه نان تایوانی

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان تایوانی

 

1 آرد شیرینی 2/3 لیوان
2 آرد نان 2/3 لیوان
3 مخمر 2 قاشق چایخوری
4 روغن 1/4 لیوان
5 نمک 1 قاشق چایخوری
6 آب ولرم 2/3 لیوان

 

مواد میانی نان تایوانی

 

1 آب جوش 1/4 لیوان
2 پودر نارگیل 1/2 لیوان
3 نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
4 کره 1 قاشق غذاخوری
5 شکر نصف لیوان

 

طرز تهیه نان تایوانی

برای تهیه نان تایوانی خوشمزه ابتدا در یک ظرف مخمر و شکر را به همراه آب ولرم می ریزیم و مخلوط می کنیم. روی ظرف را می پوشانیم و به مدت یک ربع کنار می گذاریم تا به عمل بیاید.

بعد در ظرفی دیگر مخمر آماده شده را با آرد شیرینی و نان، نمک و روغن را می ریزیم و به مدت یک ربع ورز می دهیم.

خمیر لطیفی بدست می آید، خمیر را در کاسه ای که از قبل چرب کردیم قرار می دهیم و روی آن کیسه نایلونی می کشیم.

خمیر را به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم پیدا کند و به عمل بیاید. سپس نوبت به آماده کردن مواد میانی می رسد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

تهیه مواد میانی نان

برای تهیه مواد میانی در یک ظرف پودر نارگیل را با آب جوش ترکیب می کنیم. این ترکیب را به مدت یک ربع کنار می گذاریم.

بعد در تابه کره را می اندازیم تا با حرارت کم آب شود. شکر و نشاسته ذرت را به تابه می افزاییم و مواد را هم می زنیم بعد ترکیب پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم.

این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت دو تا سه دقیقه هم می زنیم بعد از روی حرارت برداشته در ظرفی می ریزیم تا خنک شود، مواد میانی ما آماده است.

برای ادامه کار روی میز کار کمی آرد می پاشیم پف خمیر به عمل آمده را کمی با دست می گیریم. خمیرها را به تعداد مساوی چانه می کنیم.

هر چانه را باز کرده و از مواد میانی در وسط خمیر می گذاریم. خمیر را با دست می بندیم و گرد می کنیم.

مدت زمان پخت

خمیر ها را در سینی فر می چینیم و به مدت 45 دقیقه به آن استراحت می دهیم. بعد از استراحت دوم خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و در صورت دلخواه روی آن کنجد می پاشیم.

فر را از قبل گرم کرده و خمیرها را با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه می پزیم. نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *