طرز تهیه کیک اسفنجی با گلاب و زعفران بدون فر
طرز تهیه کیک اسفنجی در ماهیتابه
کیک اسفنجی یکی از کیک های ساده و خوشمزه است ، در این کیک از گلاب و مقدار کمی زعفران استفاده شده است.
این کیک خوشمزه دارای عطر و طعم بی نظیری است و به راحتی و بر روی گاز در قابلمه یا تابه تهیه می شود.
پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی مخصوصا این کیک اسفنجی خوشمزه در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و آن را برای عزیزانتان بپزید.
خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد اولیه برای تهیه کیک
1 | آرد | دو پیمانه |
2 | ماست | یک سوم پیمانه |
3 | تخم مرغ | دو عدد |
4 | روغن مایع | یک سوم پیمانه |
5 | شکر | یک پیمانه |
6 | وانیل | نصف قاشق چایی خوری |
7 | بیکینگ پودر | یک قاشق چایی خوری |
8 | زعفران دم کرده | دو یا سه قاشق غذاخوری |
9 | گلاب | سه قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک اسفنجی با گلاب و زعفران در تابه
در ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با شکر ، وانیل آن را با همزن برقی بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
مرحله دوم
در این مرحله به مخلوط تخم مرغ ها ، ماست ، روغن مایع ، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را کم کم به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید و حسابی هم بزنید و تا یکدست شوند.
برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید: خواص تخم مرغ |
مرحله آخر
تابه یا قابلمه مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید و بعد مواد آماده شده را داخل تابه بریزید و بعد زیر آن شعله پخش کن بگذارید و درب تابه را هم دم کنی بگذارید.
اجازه دهید که کیک شما با شعله کم به مدت 30 تا 40 دقیقه بماند تا بپزد.
تزیین و سرو
بعد از پخت کیک ، یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید ، اگر به آن نچسبید کیک اسفنجی شما آماده شده است.
حالا کیک را با سس شکلاتی یا خامه تزیین کنید و همراه با یک چایی دبش سرو کنید. کیک اسفنجی ما همراه با عطر خوش گلاب و زعفران آماده خوردن است . نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.