کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی با گلاب و زعفران بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی در ماهیتابه

کیک اسفنجی یکی از کیک های ساده و خوشمزه است ، در این کیک از گلاب و مقدار کمی زعفران استفاده شده است.

این کیک خوشمزه دارای عطر و طعم بی نظیری است و به راحتی و بر روی گاز در قابلمه یا تابه تهیه می شود.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی مخصوصا این کیک اسفنجی خوشمزه در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و آن را برای عزیزانتان بپزید.

 

کیک اسفنجی

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد اولیه برای تهیه کیک

 

1 آرد دو پیمانه
2 ماست  یک سوم پیمانه
3 تخم مرغ دو عدد
4 روغن مایع  یک سوم پیمانه 
5 شکر یک پیمانه
6 وانیل نصف قاشق چایی خوری
7 بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری
8 زعفران دم کرده دو یا سه قاشق غذاخوری
9 گلاب سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک اسفنجی با گلاب و زعفران در تابه

 

در ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با شکر ، وانیل آن را با همزن برقی بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

 

 مرحله دوم

در این مرحله به مخلوط تخم مرغ ها ، ماست ، روغن مایع ، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

مرحله سوم

در این مرحله آرد را کم کم به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید و حسابی هم بزنید و تا یکدست شوند.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص تخم مرغ   

 

مرحله آخر

تابه یا قابلمه مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید و بعد مواد آماده شده را داخل تابه بریزید و بعد زیر آن شعله پخش کن بگذارید و درب تابه را هم دم کنی بگذارید.

اجازه دهید که کیک شما با شعله کم به مدت 30 تا 40 دقیقه بماند تا بپزد.

 

تزیین و سرو

بعد از پخت کیک ، یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید ، اگر به آن نچسبید کیک اسفنجی شما آماده شده است.

حالا کیک را با سس شکلاتی یا خامه تزیین کنید و همراه با یک چایی دبش سرو کنید. کیک اسفنجی ما همراه با عطر خوش گلاب و زعفران آماده خوردن است . نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *