سوهان

طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه به روش سنتی قم

طرز تهیه سوهان خانگی

سوهان یکی از شیرینی های خوشمزه و سوغات شهر قم می باشد. این شیرینی طرفداران خاص خود را دارد و بسیار محبوب است.

سوهان با جوانه گندم تهیه می شود و با مغز پسته و بادام تزیین می شود. این شیرینی بخاطر وجود جوانه گندم بسیار مقوی و سالم است.

همانطور که می دانید سوهان در انواع مختلفی تهیه می شود و به صورت لقمه ای ، حبه ای، باقلوایی، گل یا تخت، گزی و غیره وجود دارد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه سوهان خانگی همراه ما باشید.

 

سوهان

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوهان خانگی

 

1 پودر جوانه گندم دو قاشق غذاخوری
2 شکر سه چهارم لیوان
3 آرد یک قاشق غذاخوری
4 گلوکز دو قاشق غذاخوری
5 گلاب  نصف لیوان
6 کره صد و پنجاه گرم
7 پودر زعفران یک هشتم قاشق چایخوری
8 پودر هل یک قاشق چایخوری
9 خلال پسته یا بادام برای تزیین به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوهان به روش ساده و خانگی

 

مرحله اول

برای تهیه سوهان اول پودر جوانه گندم و آرد الک شده را در یک تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. این ترکیب را کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود.

سپس شکر را هم به تابه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم. بعد گلاب را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شکر در گلاب حل شود.

دقت کنید در تهیه سوهان می توان به جای گلاب از آب هم استفاده کرد.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص شگفت انگیز تخم مرغ 

 

مرحله دوم

در این مرحله کره را هم به تابه می افزاییم و وقتی کره آب شد و شروع به حباب زدن کرد، گلوکز را به آن اضافه می کنیم.

مواد را خوب هم می زنیم تا گلوکز در مواد خوب حل شود، سپس پودر زعفران و پودر هل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

 

مرحله آخر

در قسمت آخر مواد را خوب هم می زنیم و به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر می داریم.

بعد در یک ظرف فویل می اندازیم و مقداری چرب می کنیم و مواد را به آن منتقل می کنیم. سپس با استفاده از گوشکوبی که کمی چرب کردیم مواد را پهن می کنیم.

بعد از خلال پسته و یا بادام برای تزیین سوهان استفاده می کنیم. سوهان را با چاقو برش می زنیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده سرو شود. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *