طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه به روش سنتی قم
طرز تهیه سوهان خانگی
سوهان یکی از شیرینی های خوشمزه و سوغات شهر قم می باشد. این شیرینی طرفداران خاص خود را دارد و بسیار محبوب است.
سوهان با جوانه گندم تهیه می شود و با مغز پسته و بادام تزیین می شود. این شیرینی بخاطر وجود جوانه گندم بسیار مقوی و سالم است.
همانطور که می دانید سوهان در انواع مختلفی تهیه می شود و به صورت لقمه ای ، حبه ای، باقلوایی، گل یا تخت، گزی و غیره وجود دارد.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه سوهان خانگی همراه ما باشید.
خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه سوهان خانگی
1 | پودر جوانه گندم | دو قاشق غذاخوری |
2 | شکر | سه چهارم لیوان |
3 | آرد | یک قاشق غذاخوری |
4 | گلوکز | دو قاشق غذاخوری |
5 | گلاب | نصف لیوان |
6 | کره | صد و پنجاه گرم |
7 | پودر زعفران | یک هشتم قاشق چایخوری |
8 | پودر هل | یک قاشق چایخوری |
9 | خلال پسته یا بادام برای تزیین | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوهان به روش ساده و خانگی
مرحله اول
برای تهیه سوهان اول پودر جوانه گندم و آرد الک شده را در یک تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. این ترکیب را کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود.
سپس شکر را هم به تابه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم. بعد گلاب را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شکر در گلاب حل شود.
دقت کنید در تهیه سوهان می توان به جای گلاب از آب هم استفاده کرد.
برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید: خواص شگفت انگیز تخم مرغ |
مرحله دوم
در این مرحله کره را هم به تابه می افزاییم و وقتی کره آب شد و شروع به حباب زدن کرد، گلوکز را به آن اضافه می کنیم.
مواد را خوب هم می زنیم تا گلوکز در مواد خوب حل شود، سپس پودر زعفران و پودر هل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله آخر
در قسمت آخر مواد را خوب هم می زنیم و به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر می داریم.
بعد در یک ظرف فویل می اندازیم و مقداری چرب می کنیم و مواد را به آن منتقل می کنیم. سپس با استفاده از گوشکوبی که کمی چرب کردیم مواد را پهن می کنیم.
بعد از خلال پسته و یا بادام برای تزیین سوهان استفاده می کنیم. سوهان را با چاقو برش می زنیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده سرو شود. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.