سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی ترد و خوشمزه خانگی

طرز تهیه سوهان عسلی

سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ما ایرانیان در ایام نوروز می باشد. این شیرینی ترد و خوشمزه با انواع مغزها تهیه می شود.

تاریخچه این شیرینی به شهر قم بر می گردد و در شهرهایی مثل اصفهان، یزد و کرمان نیز در زمان قدیم تهیه می شده است.

تهیه این شیرینی بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود. شما می توانید به راحتی با یک دستور ساده سوهان عسلی سفره عید را خودتان آماده کنید.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه بهره لازم را ببرید و با انواع دستورهای کیک و شیرینی متفاوت آشنا شوید.

 

سوهان عسلی

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی

 

1 شکر یک لیوان
2 عسل سه قاشق غذاخوری
3 خلال بادام ، پسته، کنجد ( هر کدام دلخواه ) به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوهان عسلی به روش خانگی

 

مرحله اول

برای تهیه سوهان عسلی ابتدا باید شکر را کاراملی کنیم. برای این کار در یک تابه یک لیوان شکر را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا شکر در تابه آب شود.

دقت داشته باشید که شکر را با قاشق هم نمی زنیم، می توانیم مواد تابه را با حرکت دورانی هم بزنیم. وقتی شکر به رنگ کاراملی درآمد، عسل را هم به تابه می افزاییم.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص مفید کنجد

 

مرحله دوم

در این مرحله وقتی عسل و شکر خوب مخلوط شدند، موقع اضافه کردن مغزهای دلخواه خودتان است که معمولا از کنجد و یا خلال بادام و پسته استفاده می شود.

در این قسمت خلال بادام و یا کنجد را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم و سریع از روی حرارت بر می داریم تا سفت نشود.

 

برای مشاهده مقاله خواص بی نظیر عسل کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در آخر کار مواد را از تابه به داخل یک سینی ای که کمی چرب کردیم انتقال می دهیم و سریع با یک گوشکوب می کوبیم و برای تزیین روی آن می توان از مغز پسته استفاده کنیم.

وقتی سوهان عسلی کمی خنک شد می توان آن را از سینی جدا کنیم و به اندازه های دلخواه خود تکه تکه کنیم و نوش جان کنیم.

 

نکات تکمیلی

می توان سوهان عسلی را در یک ظرف در بسته به مدت یک ماه نگهداری کنید.

برای داشتن ظاهری زیباتر می توان از قاشق استفاده کنید و با مغز روی آن را تزیین کنید.

به جای سینی می توان از یک سلفون استفاده کنید و روی آن را با فرچه کمی چرب کنید.

میزان نازک بودن سوهان عسلی بستگی به خودتان دارد و کاملا سلیقه ای می باشد.

اضافه کردن عسل به شکر طعم سوهان عسلی ما را دو چندان می کند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *