املت شاپوری

طرز تهیه املت شاپوری خوشمزه

طرز تهیه املت شاپوری

املت شاپوری یکی از املت های خوشمزه است که در ظاهر شبیه صبحانه انگلیسی می باشد. این املت لذیذ بیشتر در ناحیه شمال ایران تهیه می شود.

تهیه این املت بسیار ساده است و در شهر لاهیجان توسط یک قهوه چی به نام شاپور ابداع شده و کم کم در سراسر ایران معروف شده است.

 

این املت بسیار مقوی و خوشمزه است و در مدت زمان کمی آماده می شود. با آموزش آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.

 

 

املت شاپوری

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم

 

1 لوبیا چیتی نصف لیوان
2 تخم مرغ 2 عدد
3 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
4 کره به مقدار لازم
5 آب نارنج تازه یک قاشق غذاخوری
6 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت شاپوری

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا در یک تابه کره را می اندازیم و وقتی روی حرارت کمی آب شد رب گوجه فرنگی را به آن می افزاییم.

سپس رب را کمی در کره تفت می دهیم و تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس برای طعم دار کردن املت مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

برای تهیه املت شاپوری هم می توان لوبیا را پخت، هم از کنسرو آن استفاده کرد. توجه داشته باشید اگر از کنسرو استفاده کردید آب کنسرو را در املت نریزید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ 

 

لوبیاهایی که از قبل پختیم را در کنار املت اضافه می کنیم و املت را در ظرف سرو کرده و یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه را به این ترکیب اضافه می کنیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *