خمیر سمبوسه

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی خوشمزه

طرز تهیه خمیر سمبوسه

خمیر سمبوسه جزء خمیرهایی است که بسیار راحت آماده می شود و شما می توانید به سادگی آن را در منزل تهیه کنید و در مجالس خود سرو کنید.

معمولا برای تهیه سمبوسه از خمیر یوفکا و یا نان لواش استفاده می کنند اما شما می توانید خمیر آن را به روش خیلی ساده تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه این خمیر سمبوسه ی خوشمزه را تجربه کنید.

 

خمیر سمبوسه

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

1 آرد سه لیوان
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 آب گرم یک لیوان
4 روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
5 نمک یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی

برای تهیه ابتدا در یک ظرف آب گرم و خمیر مایه را می ریزیم و مخلوط می کنیم، روی ظرف را می پوشانیم تا به عمل بیاید.

سپس در ظرف دیگری آرد را به همراه نمک می ریزیم و مخلوط می کنیم و خمیر مایه به عمل آمده را هم به آن اضافه می کنیم.

بعد روی میز کار خمیر را مقداری ورز می دهیم تا یکدست شود. بعد از آن روغن گیاهی را هم به خمیر اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن روغن خمیر نرمی بدست می آید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص  بی نظیر نمک 

 

نحوه باز کردن خمیر

خمیرها را به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم. به خمیر به مدت 1 ساعت در یک محیط گرم استراحت می دهیم تا حجیم شود.

خمیرها را با وردنه خیلی نازک باز می کنیم. خمیر ها را برش می زنیم و با چاقو به شکل مثلث و یا به روش دلخواه در می آوریم و از مواد میانی داخل خمیر می ریزیم و خمیر را می بندیم و در روغن سرخ می کنیم.

به همین سادگی خمیر سمبوسه خوشمزه ی ما آماده سرو می باشد. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *