کیک زاخر

طرز تهیه کیک زاخر یا ساخر اتریشی جذاب

طرز تهیه کیک زاخر یا ساخر اتریشی خوشمزه

کیک زاخر یکی از دسرهای خوشمزه در دنیا می باشد ، این کیک خوشمزه را فرانتس در شانزده سالگی پخت و در سال 1832 در اتریش ابداع شد.

این کیک خوشمزه از یک کیک اسفنجی و لایه ای از مربای زردآلو تهیه شده است و روی سطح آن با سس شکلات پوشیده شده است ،شما می توانید از شکلات یا سس شکلات به جای مربای زردآلو در لایه میانی استفاده کنید.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم با آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از تهیه این کیک زاخر اتریشی خوشمزه لذت ببرید.

 

کیک زاخر

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 شیر  پنجاه گرم
2 پودر کاکائو سی و پنج گرم
3 کره  صد گرم
4 آرد 75 گرم
5 شکر هشتاد گرم
6 مربای زرد آلو صد گرم
7 شکلات تخته ای تلخ صدو بیست گرم
8 تخم مرغ   سه عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی

 

1 خامه  پرچرب صدو پنجاه گرم
2 شکر  سی گرم
3 شکلات تلخ صدو پنجاه گرم
4 آب سی میلی لیتر
5 کره ده گرم

 

طرز تهیه

در ابتدا کره را همراه با شیر داخل ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید که کره ذوب شود.

 

مرحله دوم

در این مرحله شکلات تخته ای تلخ را به این محلول اضافه کنید ،زمانیکه شکلات هات ذوب شدند آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف دیگه بریزید.

 

مرحله سوم

در این مرحله ، زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را همراه با 40 گرم شکر باهم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.

سپس این مخلوط را به محلول شکلات که کنار گذاشتید اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله چهارم

در این مرحله سفیده ها را همرا ه با 40 گرم مابقی شکر با همزن برقی بزنید تا زمانیکه ظرف خود را برمی گردانید از ظرف شما نریزید.

 

مرحله پنجم

سفیده های زده شده را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

 

مرحله ششم

پودر کاکائو و آرد را از الک رد کنید و بعد به مخلوط کل کیک اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مواد باهم یکدست شوند.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص و مضرات پودر کاکائو 

 

مدت زمان پخت کیک

در قالب کیک ، کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مواد آماده شده کیک را در آن بریزید و  آن را به مدت 35 دقیقه و با درجه حرارت 180 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

 

تهیه سس شکلاتی

در این مرحله خامه پرچرب را در ظرف بریزید و به آن آب و شکر اضافه کنید و بعد روی حرارت قرار دهید و بعد به آن شکلات تلخ را بیافزایید و حسابی هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس ظرف سس شکلاتی را در یک کاسه آب قرار دهید تا به دمای سی درجه برسد و کمی از حرارتش بیافتد.

 

مایه میانی کیک و روکش شکلاتی

کیک آماده شده را از وسط برش دهید و بعد روی یک لایه از کیک را  مربای زردآلو یا شکلات بریزید و بعد لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.

 

مرحله ریختن سس شکلاتی

در این مرحله سس شکلاتی آماده شده را روی کیک بریزید و تمام سطح آن را بپوشانید و اجازه دهید که کمی خنک شود.

حالا کیک زاخر اتریشی خوشمزه ما آماده خوردن است و همراه با یک چایی دبش می چسبد. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *