نان روغنی پرانا

طرز تهیه نان روغنی پرانا خوشمزه و سنتی

طرز تهیه نان روغنی پرانا

نان روغنی پرانا یک نان خوشمزه سنتی و مخصوص برای صبحانه است. این نان خوشمزه در تابه سرخ می شود. در تهیه نان روغنی پرانا از زنیان و یا رازیانه استفاده می شود که طعم بسیار خوبی دارد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این نان خوشمزه در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و آن را تجربه کنید.

 

نان روغنی پرانا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان

 

1 آرد   6 لیوان
2 خمیر مایه  2 قاشق چایخوری
3 رازیانه یا زنیان 1 قاشق چایخوری
4 روغن حیوانی 2 قاشق غذاخوری
5 نمک 1 قاشق غذاخوری
6 شکر 1 قاشق غذاخوری
7 آب ولرم به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان روغنی پرانا خوشمزه سنتی

برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا در یک ظرف خمیر مایه، شکر و نصف لیوان آب ولرم را می ریزیم. روی ظرف را می پوشانیم تا خمیر مایه ما به عمل بیاید.

بعد بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم. آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم ، خمیری نرم و لطیف بدست می آید. میزان اضافه کردن آب بستگی به ظاهر خمیر دارد.

سپس روی میز کار مقداری آرد می پاشیم و خمیر را به مدت یک ربع ورز می دهیم و یک استراحت 45 دقیقه ای به آن می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از استراحت پف خمیر را می گیریم و به اندازه یک توپ کوچک بر می داریم و چانه می کنیم. چانه ها را با وردنه باز می کنیم.

روی خمیرها یک قاشق چایخوری روغن حیوانی می ریزیم و پخش می کنیم. سپس خمیر را برش زده و دوباره گرد می کنیم.

بعد به خمیر استراحت می دهیم و مجدد با وردنه باز می کنیم. در آخر یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و با مقداری روغن دو طرف نان را سرخ می کنیم.

نان روغنی پرانا خوشمزه ما آماده سرو است. این نان در مدت زمان کمی آماده می شود. نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *