خمیر پای

طرز تهیه خمیر پای

طرز تهیه خمیر پای

خمیر پای یکی از خمیر های پرطرفدار در شیرینی و کیک پزی است و بعد از پخت تبدیل به یک خمیر ترد و عالی می شود.

خمیر پای برای درست کردن انواع تارت و پای می باشد و تهیه این خمیر بسیار ساده و در فر می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم با استفاده از این دستور ساده در سایت دنیای زنانه از آموزش این خمیر پای خوشمزه بهره مند شوید.

 

خمیر پای

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پای

 

1 آرد   دو لیوان
2 کره یک و یک دوم لیوان
3 آب سرد یک چهارم لیوان
4 نمک یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه خمیر پای ترد خوشمزه

برای تهیه خمیر پای ابتدا در یک ظرف آرد الک شده و نمک را می ریزیم. بعد کره سرد را با چاقو چند برش می زنیم و به ظرف اضافه می کنیم.

سپس با انگشتان دست کره را با آرد مخلوط می کنیم تا یک خمیر نرم بدست بیاید. دقت داشته باشید که ترکیب کره، آرد شبیه به خرده های نان می باشد و نیاز به ورز دادن در این مرحله نیست.

ورز دادن خمیر منجر به روغن افتادن خمیر می شود و دیگر خمیر با کیفیتی نداریم. بعد آب سرد را به خمیر اضافه می کنیم و در این زمان می توانیم خمیر را با دست ورز دهیم.

نتیجه کار خمیر منسجمی بدست می آید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از استراحت ، خمیر را در دمای محیط قرار می دهیم و روی میز کار خمیر را با یک وردنه باز می کنیم. خمیر باز شده باید از قطر قالب تارت ما بزرگتر باشد.

خمیر را روی قالبی که چرب کردیم پهن می کنیم. بعد با استفاده از نوک انگشتان خمیر را به سمت داخل قالب فرم می دهیم تا به صورت کامل خمیر در کف و دیواره ها فیکس شود.

مدت زمان پخت

با استفاده از چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم. قالب را در فری که از قبل گرم کردیم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.

خمیر پای ما آماده است، بعد از کمی خنک شدن می توانیم آن را خارج کرده و با مواد فیلینگ مورد نظر پر کنیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *