طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه و سریع با سرکه
طرز تهیه ترشی بامیه مجلسی
ترشی بامیه خوشمزه و بسیار سریع و راحت تهیه می شود و برای نگهداری آن بهتر است که در جای تاریک باشد.
بامیه طبعی سرد و تر دارد و ملین است ، برای هضم غذا بسیار مفید است و از سرما خوردگی پیشگیری می کند.
بامیه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای گردش خون مفید می باشد ، سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین سی و کا می باشد.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این ترشی بامیه مفید را تهیه کنید و در کنار غذای خود میل کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم ترشی بامیه
1 | سرکه سفید | 3 لیوان |
2 | سبزی شوید | به مقدار کم |
3 | سیر | چند حبه |
4 | سبزی ترخون | به مقدار کم |
5 | فلفل قرمز چیلی | دو یا سه عدد در صورت دلخواه |
6 | نمک | یک قاشق غذاخوری |
7 | آب | دو لیوان |
طرز تهیه ترشی بامیه خانگی
در ابتدا یک قابلمه بردارید و در آن سرکه ، آب و نمک را بریزید و اجازه دهید که بجوشد ، بعد از جوش آمدن آن را کنار بگذارید و اجازه دهید که سرد شود.
بامیه ها را حسابی بشورید و خشک کنید و بعد یک بطری شیشه ای بردارید و بامیه ها را در آن سر و ته قرار دهید و بامیه ها را داخل بطری بچینید.
سپس روی بامیه ها چند حبه سیر ، فلفل چیلی ،مقدار کمی تلخون و شوید بریزید و بعد دوباره مابقی بامیه ها را در ظرف بچینید و بعد دوباره روی آن ها باز سیر ، سبزی ها را قرار دهید.
در این مرحله روی کل مواد محلول سرکه ،آب و نمک را بریزید تا روی سطح بامیه را بگیرد.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص و مضرات سیر |
بعد درب بطری شیشه ای را بگذارید و به مدت یک هفته در یک جای تاریک قرار دهید تا ترشی بامیه شما آماده شود.
حالا ترشی بامیه خوشمزه آماده خوردن کنار غذا می باشد. نوش جان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.