طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه و سریع با سرکه

طرز تهیه ترشی بامیه مجلسی

ترشی بامیه خوشمزه و بسیار سریع و راحت تهیه می شود و برای نگهداری آن بهتر است که در جای تاریک باشد.

بامیه طبعی سرد و تر دارد و ملین است ، برای هضم غذا بسیار مفید است و از سرما خوردگی پیشگیری می کند.

بامیه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای گردش خون مفید می باشد ، سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین سی و کا می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این ترشی بامیه مفید را تهیه کنید و در کنار غذای خود میل کنید.

 

طرز تهیه ترشی بامیه

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم ترشی بامیه

 

 

1 سرکه سفید 3 لیوان
2 سبزی شوید به مقدار کم
3 سیر  چند حبه
4 سبزی ترخون به مقدار کم
5 فلفل قرمز چیلی دو یا سه عدد در صورت دلخواه
6 نمک یک قاشق غذاخوری
7 آب دو لیوان

 

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی

در ابتدا یک قابلمه بردارید و در آن سرکه ، آب و نمک را بریزید و اجازه دهید که بجوشد ، بعد از جوش آمدن آن را کنار بگذارید و اجازه دهید که سرد شود.

 

بامیه ها را حسابی بشورید و خشک کنید و بعد یک بطری شیشه ای بردارید و بامیه ها را در آن سر و ته قرار دهید و بامیه ها را داخل بطری بچینید.

 

سپس روی بامیه ها چند حبه سیر ، فلفل چیلی ،مقدار کمی تلخون و شوید بریزید و بعد دوباره مابقی بامیه ها را در ظرف بچینید و بعد دوباره روی آن ها باز  سیر ، سبزی ها را قرار دهید.

 

در این مرحله روی کل مواد محلول سرکه ،آب و نمک را بریزید تا روی سطح بامیه را بگیرد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات سیر  

 

 

بعد درب بطری شیشه ای را بگذارید و به مدت یک هفته در یک جای تاریک قرار دهید تا ترشی بامیه شما آماده شود.

 

حالا ترشی بامیه خوشمزه آماده خوردن کنار غذا می باشد. نوش جان

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *