نان رول پشمکی

طرز تهیه نان رول پشمکی

طرز تهیه نان رول پشمکی

نان رول پشمکی بسیار خوشمزه و خوش بافت است. این نان خوش فرم یک نان مختص اندونزی است و بافت بسیار لطیفی دارد و یک انتخاب مناسب برای صبحانه به حساب می آید.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم با استفاده از این آموزش در سایت دنیای زنانه این دستور ساده ی نان رول پشمکی جذاب را تجربه کنید و لذت ببرید.

 

نان رول پشمکی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان رول پشمکی

 

1 آرد 250 گرم
2 مخمر 3 گرم
3 شیرخشک 27 گرم
4 کره 30 گرم
5 شکر 30 گرم
6 شیر 150 میلی لیتر
7 نمک  به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان رول پشمکی

برای تهیه این نان ابتدا در یک ظرف آرد، مخمر، شیر خشک، شکر، شیر را می ریزیم. همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

بعد کره ذوب شده و نمک را هم به ظرف اضافه می کنیم. این ترکیب را چند دقیقه خوب ورز می دهیم تا یک خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید.

سپس روی میز کار را آرد پاشی می کنیم. خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم و چانه می کنیم. بعد چانه ها را رول می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیرها را باز می کنیم و روی آن با استفاده از چاقو شیارهای موازی ایجاد می کنیم. سپس هر خمیر را رول می کنیم و در قالب مورد نظر خود قرار می دهیم.

مدت زمان پخت و استراحت خمیر

روی خمیر را می پوشانیم و به خمیر حدود یک ساعت استراحت می دهیم و نان را با مقداری شیر رومال می کنیم.

سپس قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه می دهیم نان به مدت 40 دقیقه پخته شود.

بعد از اینکه نان ما آماده شد و وقتی نان هنوز داغ هست روی آن کره ذوب شده را می زنیم. نوش جان.

امیدوارم این نان رول پشمکی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. منتظر انواع دستورات نان در سایت دنیای زنانه باشید.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *