سوپ بلغور و قارچ

طرز تهیه سوپ بلغور و قارچ مجلسی

طرز تهیه سوپ بلغور و قارچ

سوپ بلغور و قارچ جزء یکی از خوشمزه ترین سوپ های مجلسی است که طرفداران زیادی دارد. این سوپ بخاطر وجود بلغور بسیار پرخاصیت است.

بلغور سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، منبع گلوتن و پروتئین است و به فرآیند هضم کمک می کند. در تهیه این سوپ از قارچ، بلغور و حتی مرغ استفاده می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی بهره ببرید و تجربه این سوپ خوشمزه را بدست بیاورید.

 

سوپ بلغور و قارچ

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوپ

 

1 بلغور گندم   یک لیوان
2 قارچ 150 گرم
3 سیب زمینی خرد شده 1 عدد
4 کره 20 گرم
5 شیر 2 لیوان
6 آب مرغ 500 میلی لیتر
7 آب 500 میلی لیتر
8 ماست 1 لیوان
9 آرد 1 قاشق غذاخوری
10 روغن 1 قاشق غذاخوری
11 سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
12 روغن 1 قاشق غذاخوری
13 نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ بلغور و قارچ خوشمزه

برای تهیه این سوپ ابتدا در یک قابلمه بلغور های شسته شده را همراه با مقداری نمک ، روغن و آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا بجوش بیاید.

وقتی بلغور ما نیم پز شد آب مرغ را به آن اضافه می کنیم. بعد سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه می کنیم تا جوش بزند.

بعد قارچ ها را در یک تابه با کره با حرارت بالا سرخ می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم تا غلظت خوبی پیدا کند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در ظرفی دیگر ماست، سس مایونز و آرد را می ریزیم و مواد را هم می زنیم و در آخر 2 لیوان شیر را به این ترکیب می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم.

وقتی بلغور و بقیه مواد ما کاملا پخت و آماده شد و به غلطت مناسب رسید باید ترکیب شیر را به سوپ اضافه کنیم.

دقت کنید که باید اول چند ملاقه از مواد داغ داخل قابلمه را به ظرف شیر و مایونز اضافه کنیم و بعد همه مواد را به قابلمه بر می گردانیم تا سوپ نبرد.

سوپ خوشمزه بلغور و قارچ ما آماده سرو است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *