ناز خاتون

طرز تهیه ناز خاتون یک چاشنی شمالی خوشمزه و جذاب

طرز تهیه ناز خاتون شمالی خوشمزه

ناز خاتون یکی از چاشنی ها و پیش غذاهای خوشمزه شمالی می باشد، در این پیش غذا از بادمجان کبابی استفاده می شود.

این چاشنی خوشمزه را در کنار غذاهایی مانند عدس پلو  و برنج های مخلوط ، شامی و مرغ میل می کنند.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش آشپزی استفاده کنید و مخصوصا این ناز خاتون خوشمزه را تهیه کنید و تجربه ای خاص بدست بیارید.

 

ناز خاتون

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 بادمجان کبابی شش یا هفت عدد
2 سیر  چهار یا پنج حبه 
3 ریحان به مقدار لازم 
4 نمک و گلپر  به مقدار لازم 
5 آبغوره  چهار یا پنج قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ناز خاتون ساده و سریع

ابتدا بادمجان ها بر روی شعله کم کبابی کنید و بعد پوست های آن را جدا کنید و بعد آن ها را با چاقو ساطوری و خرد کنید.

 

مرحله دوم

در این مرحله سیر ها را پوست بکنید و بعد آن ها را رنده کنید و یا اینکه در هاونگ و سنگ بکوبید تا له شوند و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم

در این مرحله بعد از اینکه ریحان ها را حسابی شستید ، ریحان ها را هم ریزد خرد کنید و یا در هاونگ بکوبید و به سیر له شده اضافه کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله آخر

در این مرحله بادمجان های کبابی ساطوری شده را با مخلوط سیر و سبزی له شده مخلوط کنید و بعد در مرحله آخر به آن آبغوره و مقداری نمک را اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

 

تزیین و سرو

بعد از مخلوط شدن همه مواد ، شما می توانید به آن کمی گلپر اضافه کنید و آن را تزیین کنید و همراه با غذای خود سرو کنید.

حالا ناز خاتون شمالی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

توجه کنید که شما می توانید از چند سبزی معطر خرد شده هم علاوه بر ریحان استفاده کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *