تهیه کوفته اصفهانی

طرز تهیه کوفته اصفهانی خوشمزه

کوفته اصفهانی یکی از غذا‌های سنتی شهر اصفهانه و طزر تهیه این غذا تفاوت هایی با کوفته برنجی خودمون داره.

این غذا یکی از غذا های محلی ، سنتی و قدیمی ایران هست که در پخت این غذا از سبزیجات معطر استفاده می شه که نقش مهمی در طعم این غذای خوشمزه و لذیذ داره.

با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید.

 

کوفته

مواد لازم

  •  برنج 1 پیمانه
  •  لپه 1 پیمانه
  •  گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  •  نمک و فلفل به اندازه دلخواه
  •  زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
  • رب 2 قاشق غذا خوری
  •  لیمو عمانی 1 عدد
  • سبزی های معطر( ریحون ، تره ، جعفری ، ترخون ، مرزه )
  •  استاک ( آب مرغ یا گوشت ) 2 لیوان
  •  پیاز (رنده شده ) 2 عدد متوسط ( 1 عدد پیاز خرد و سرخ شده )
  •  آلو 100 گرم
  •  گردو به میزان دلخواه

 

طرز تهیه کوفته اصفهانی

برای تهیه این غذای خوشمزه ، ابتدا گوشت چرخ کرده و لپه هارو ( لپه هارو از قبل خیس می کنیم ) با هم میکس می کنیم.

پیاز رنده شده ، برنج ( خیس خورده ) ، نمک ، فلفل و سبزی های معطر رو  بهش اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم  و یک ساعت در یخچال می گذاریم.

بعد از مخلوط بدست اومده گلوله های کوچک بر می داریم و داخلش رو با گردو  و آلو پر می کنیم و کوفته رو می بندیم  و گرد می کنیم و باز نیم ساعت تو یخچال می گذاریم بمونه.

حالا وقتشه که مایه کوفته رو درست کنیم. ابتدا پیاز رو تفت می دهیم ، زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم و بعد رب رو اضافه می کنیم.

آب مرغ یا آب گوشت رو هم اضافه می کنیم. برای اینکه مایه کوفته ما طمع ملسی داشته باشه بهش لیمو عمانی و آلو اضافه می کنیم.

بعد زیر گاز رو زیاد می کنیم تا به جوش بیاد. وقتی مایه ما داره نیم جوش می زنه کم کم کوفته هامون رو داخل آبش می اندازیم و زیر شعله گاز و کم می کنیم.

کوفته ها باید با حرارت کم پخته بشن و آب کوفته مون هم یک غلظت نسبی داشته باشه.

تهیه این غذای خوشمزه رو حتما تجربه کنید. نوش جان.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *