طرز تهیه خمیر جادویی مخصوص پیراشکی و پیتزا
طرز تهیه خمیر جادویی
خمیر جادویی یک خمیر همه کار است که می توان با تهیه آن انواع پیراشکی و پیتزا را در منزل تهیه کرد. این خمیر کاربرد زیادی دارد و آماده کردن آن بسیار ساده است.
برای تهیه خمیر جادویی از مواد اولیه نان استفاده می شود و در مدت زمان کمی آماده می شود. شما می توانید از آموزش این خمیر جادویی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم
1 | آرد | سه پیمانه |
2 | خمیر مایه فوری | یک قاشق غذاخوری |
3 | شیر گرم | یک پیمانه |
4 | شکر | یک قاشق چایخوری |
5 | تخم مرغ | یک عدد |
6 | نمک | یک قاشق چایخوری |
7 | روغن مایع | هشت قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر جادویی خوشمزه
برای تهیه این خمیر جادویی ابتدا در یک ظرف شیر گرم را می ریزیم و خمیر مایه فوری و شکر را به آن اضافه می کنیم ، هم می زنیم.
بعد روی ظرف را می پوشانیم و به مدت ده دقیقه به آن استراحت می دهیم. در ظرفی بزرگ دیگر تخم مرغ، شکر، و نمک را می ریزیم.
سپس مواد را هم می زنیم و هشت قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم. بعد به مخلوط خمیر مایه، آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مخلوط آرد و خمیر مایه را به ظرف بزرگ تر اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم. اگر خمیر چسبندگی داشت با ورز دادن این چسبندگی از بین می رود.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص و مضرات تخم مرغ |
بعد از آن روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم و یک چانه بزرگ می کنیم و در یک ظرفی که مقداری آرد ریختیم قرار می دهیم.
روی ظرف را با کیسه نایلون می پوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم در دمای محیط قرار می دهیم تا حجیم شود.
خمیر ما برای تهیه پیتزا و پیراشکی آماده است. شما می توانید خمیر را به چانه های کوچک تقسیم کنید و با وردنه باز کنید و به اندازه ی دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید.
این خمیر جادویی را می توان در فریزر نگهداری کرد و هر گاه لازم بود برای تهیه پیتزا و یا پیراشکی استفاده کرد.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.