طرز تهیه ترشی هندی
طرز تهیه ترشی هندی
ترشی هندی یکی از خاص ترین و خوشمزه ترین ترشی ها برای کسانی که عاشق طعم تندی هستند به حساب می آید.
ترشی هندی یک چاشنی پرطرفدار در بین هندی هاست. آن ها علاقه شدیدی به طعم تندی دارند. یکی از مشهورترین ترشیهای هندی ترشی گوجهفرنگی هندی است که بسیار محبوب است.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و تهیه این ترشی هندی خوشمزه را تجربه کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه ترشی هندی
1 | گوجهفرنگی خشک و خرد شده | 500 گرم |
2 | پودر تخم شنبلیله | یک قاشق مرباخوری |
3 | پودر فلفل قرمز تند | دو قاشق غذاخوری |
4 | روغن کنجد | 150 میلیلیتر |
5 | پودر خردل | یک قاشق مرباخوری |
6 | عصاره تمبر هندی | سه چهارم فنجان |
7 | آنقوزه پودر شده | یک قاشق مرباخوری (می توانید از عطاری تهیه کنید) |
طرز تهیه ترشی گوجه هندی
برای تهیه ترشی هندی ابتدا باید در یک تابه روغن کنجد را می ریزیم و گرم می کنیم. بعد پودر آنقوزه را به آن اضافه کرده و به مدت چند ثانیه هم می زنیم.
گوجهفرنگیهای خرد شده را هم اضافه می کنیم. گوجه ها باید خیلی ریز خرد شوند. سپس عصاره تمبر هندی، نمک و فلفل قرمز تند را هم به این ترکیب می افزاییم.
دقت داشته باشید تمبر هندی را در مقداری آب گرم حل می کنیم و هستههای آن را جدا کرده و از صافی رد می کنیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا زمانی که آب گوجهفرنگی کاملا کشیده شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
وقتی که ترکیب ادویه ها و گوجه شروع به جوش زدن کرد، پودر خردل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سپس یک دقیقه بعد از اضافه کردن پودر خردل زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا ترشی سرد شود.
ترشی را در یک شیشه می ریزیم و در یک محیط خنک آشپزخانه قرار می دهیم.نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.