طرز تهیه نان سیباتا
طرز تهیه نان سیباتا
طرز تهیه نان سیباتا فوق العاده ساده است و مخصوص کشور ایتالیاست. سیباتا یکی از معروف ترین نان های ایتالیاست.
این نان خوشمزه و کمی سفت تر هستند و به درد ساندویچ می خورند. تهیه این نان در فر می باشد و به راحتی و سریع آماده می شود.
این نان بافت نرم و اسفنجی دارد و دارای رویه ترد نسبتاً نازکی به رنگ قهوهای روشن می باشد.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه نان سیباتا همراه ما باشید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه نان سیباتا
1 | آرد | 350 گرم |
2 | مایه خمیر | 1 قاشق چایخوری |
3 | نمک | 1 قاشق چایخوری |
4 | آب ولرم | 280 گرم |
طرز تهیه نان سیباتا ایتالیایی
برای تهیه نان سیباتا ابتدا در یک ظرف بزرگ آب را می ریزیم. مایه خمیر و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و روی ظرف را کیسه نایلون می کشیم.
ظرف را به مدت ۲ ساعت در یک محیط گرم قرار می دهیم تا استراحت کند. این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.
هر نیم ساعت هر چهار طرف آن را از زیر به رو می کشیم. هر نیم ساعت و کلا ۳ بار این کار را انجام می دهیم.
یک خمیر چسبنده ای بدست می آید که درصد رطوبت بالایی دارد. بعد از ۲ ساعت استراحت ،خمیر را روی یک سطحی که آردپاشی شده قرار می دهیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
خمیر را به شکل یک مستطیل درمی آوریم و خمیر را رول می کنیم. خمیر رول شده را به سه قسمت تقسیم کرده و روی خمیرها مقداری آرد می پاشیم.
یک کیسه نایلون روی خمیرها می کشیم و 45 دقیقه استراحت می دهیم. هر قسمت از خمیرها را برمی داریم و مقداری آن را می کشیم تا به شکل مستطیل کشیده ای دربیاید.
خمیرها را روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل سینی فری که از قبل داغ کرده ایم می گذاریم.
روی خمیرها آب اسپری می کنیم و یک ظرف پر از آب جوش در فر قرار می دهیم.
نان ها را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.
نان سیباتا خوشمزه ایتالیایی ما آماده سرو است. نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.