طرز تهیه نان رمضان تبریز

طرز تهیه نان رمضان تبریز

طرز تهیه نان رمضان تبریز

طرز تهیه نان رمضان تبریز راحت و در فر می باشد ، این نان خوشمزه مخصوص ایام رمضان می باشد. این نان در شهر تبریز پخته می شود و در هنگام افطار میل می کنند.

برای اینکه نانی شیرین تر بخواهید می توانید یک شربت مخصوص هم برای آن درست کنید و رویش بریزید.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش ببرید و در هنگام افطار ما را هم دعا کنید.

 

طرز تهیه نان رمضان تبریز

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان رمضان تبریز

 

1 ماست صد گرم
2 روغن مایع یک قاشق غذاخوری
3 کره پنجاه گرم
4 آرد چهارصد گرم
5 تخم مرغ دو عدد
6 شکر صد و پنجاه گرم
7 آب پنجاه گرم
8 خمیر مایه چهار گرم

 

طرز تهیه نان رمضان تبریز خوشمزه

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و خمیر مایه ، شکر ، آرد را در آن بریزید و با هم ترکیب کنید و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

سپس حسابی مواد را با هم مخلوط کنید و بعد روغن مایع و کره ذوب شده و ماست را به کل این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

خمیر بدست آمده را در ظرف جمع کنید و به مدت یک ربع آن را ورز دهید و بعد روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر تخم مرغ 

 

طرز تهیه شربت نان رمضان

برای تهیه شربت در ابتدا شکر ، آب را در یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید که شکر در آب حسابی حل شود و به مدت ده دقیقه بجوشد و بعد آن را  کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بعد از استراحت کافی خمیر ، دویست گرم از خمیر استراحت کرده را جدا کنید و بگذارید کنار و رویش پلاستیک بکشید.

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و بعد مابقی خمیر را با وردنه باز کنید و به اندازه گردی یا دایره ته قالبتان برش بزنید و بعد دورتا دور خمیر برش خورده را باز برش بزنید.

بعد برش های که اطراف برش دایره ای داده اید را به صورت ضربدر روی هم بیارید و بعد قالب خود را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید.

سپس مابقی خمیر را به شکل و فرم دلخواه خود دربیاورید و روی خمیر نان قرار دهید و بعد روی آن را دوباره با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع بماند تا استراحت کند.

بعد از استراحت کافی خمیر ، روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید. سپس خمیر را به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 180 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان رمضان تبریز خوشمزه ما آماده خوردن است، ما را هم هنگام افطار از دعایتان بی نصیب نگذارید. التماس دعا.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *