طرز تهیه خمیر مارسیپان

طرز تهیه خمیر مارسیپان

طرز تهیه خمیر مارسیپان

طرز تهیه خمیر مارسیپان خیلی ساده و متفاوت می باشد. خمیر پارسیان پایه اصلی شیرینی پزی آلمانی و ایتالیایی است.

این خمیر شیرین و خوش طعم است و از آن به جای خامه برای تزیین روی کیک و شیرینی استفاده می شود.

خمیر مارسیپان در جهان خیلی پرطرفدار است و تنوع زیادی دارد و خیلی سریع آماده می‌شود و برای تهیه آن فقط از سه ماده تشکیل دهنده اصلی استفاده می‌شود.

پایه خمیر مارسیپان بادام است که بافت خیلی خوبی به آن می دهد. این خمیر می تواند جایگزین مناسبی برای فوندانت‌های صنعتی باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه خمیر مارسیپان با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه خمیر مارسیپان

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر مارسیپان

 

1 پوره بادام 1/5 لیوان
2 شکر 1/5 لیوان
3 سفیده تخم مرغ 1 عدد

 

طرز تهیه خمیر مارسیپان

برای تهیه خمیر مارسیپان ابتدا باید بادام ها را پوست بگیرید و یا مغز بادام خریداری کنید. برای تهیه پوره بادام، باید مغز بادام را به مدت یک شبانه روز در آب‌ سرد خیسانده و سپس پوست بگیرید و خشک کرده و آسیاب کنید.

بعد در یک ظرف سفیده تخم مرغ و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس پوره بادامی که تهیه کردید را به ظرف اضافه کنید.

همه مواد را خیلی خوب مخلوط کنید و یا در غذا ساز بریزید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر تخم مرغ 

 

بعد خمیر را روی سطح کار کمی ورز دهید و آن را به شکل استوانه شکل دهید و داخل کیسه فریزر یا سلفون پیچیده و داخل یخچال قرار دهید.

به همین سرعت خمیر ما آماده می شود و قابل استفاده است و می توانید از آن برای روکش کیکتون استفاده کنید و لذت ببرید.

فقط قبل از استفاده باید آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. مدت ماندگاری این خمیر بالاست.

خمیر را می توانید به مدت یک ماه در یخچال و شش ماه در فریزر نگهداری کنید و استفاده کنید.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *