طرز تهیه نان بتنور لاری

طرز تهیه نان (تفتون) بتنور لاری

طرز تهیه نان بتنور لاری خیلی ساده است . این نان خوشمزه محلی، یک نان کنجدی برای شهر لارستان استان فارس می باشد.
نان بتنور لاری دارای بافت عالی است و بسیار خوش طعم می باشد ، در این نان خوشمزه از مهیاوه ، راجونه و زیره استفاده شده است .

بنابراین دارای عطر و طعمی متفاوت از بقیه نان ها می باشد و بسیار محبوب و پرطرفدار در لارستان است .

کنجد استفاده شده  در این نان دارای مقدار زیادی آهن، مواد معدنی ، ویتامینB6 ، فیبر ، منیزیم  ،تیامین، نیاسین ،مس ،فسفر و کلسیم هستند و خاصیت های زیادی دارد .

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را یاد بگیرید و لذتش را ببرید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید.

 

طرز تهیه نان بتنور لاری

 

مواد لازم برای تهیه نان بتنور لاری

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/3 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد به مقدار لازم
  • مهیاوه و رنگ به مقدار لازم
  • راجونه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • زیره به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان بتنور لاری

برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا در یک ظرف خمیر مایه ، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه کنار می گذاریم تا به عمل بیاید.
در یک ظرف دیگر آرد، شیر خشک و نمک را می ریزیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. به مواد 1 قاشق راجونه اضافه می کنیم.
روغن مایع را همراه با خمیر مایه به عمل آمده به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب ترکیب می کنیم و ورز می دهیم.

اجازه می دهیم خمیر حدود 45 دقیقه استراحت کند. وقتی خمیر آماده شد مقداری از خمیر را بر می داریم و با دست پهن می کنیم.
روی خمیر مقداری رنگ، کنجد و مهیاوه می زنیم. خمیر ها را در فر می چینیم و با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
اجازه می دهیم نان بپزد و از گریل فر برای طلایی شدن روی نان استفاده می کنیم.نوش جان.

نکات

  • مهیاوه یک نوع غذای آبکی به رنگ تیره است که طعم شور و تندی دارد که آن را از یک نوع ماهی ریز به نام موتو، درست می‌کنند که همراه با نان سرو می شود.
  • راجونه همان نام محلی گیاه رازیانه می باشد.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

2 پاسخ
  1. ابراهیم
    ابراهیم گفته:

    سلام . مهیاوه یک نوع سس مخصوص مناطق جنوب هستش که با نوعی ماهی مخصوص و افزودنی های دیگری درست میشه که از این سس با اضافه کردن به نان های مختلف محلی که پخت میشه ، غذاهای متنوعی درست میشه

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *