طرز تهیه نان کلانه

طرز تهیه نان کلانه (نان مشهور کردستان)

طرز تهیه نان کلانه فست فود قدیمی ایران

طرز تهیه نان کلانه ساده و راحت و نیاز به فر ندارد و در ماهیتابه سریع آماده می شود و نیازی به خمیر مایه ندارد.

این نان بسیار مقوی و بسیار شناخته شده در کردستان می باشد، در واقع جزء یکی از قدیمی ترین فست فود های جهان به حساب می آید.

این نان به خاطر گیاه پیچک و پیازچه بسیار معطر و خوش طعم است. نان کلانه را در کردستان بر روی ساج می پزند و روی آن روغن حیوانی و کره می ریزند.

در کردستان بیشتر رواج است که این نان را همراه با ماست محلی و یا دوغ می خورند.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان کلانه خوشمزه و فوق العاده مقوی را یاد بگیرید و حتما آن را در منزل بپزید و تجربه ای متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان کلانه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کلانه

 

1 پیازچه صد گرم
2 گیاه پیچک کوهی یک دسته
3 آرد الک شده دو پیمانه
4 کره پنجاه گرم
5 نمک نصف قاشق چایخوری
6 آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان کلانه کردستان

در ابتدا در یک ظرف بزرگ آرد را به همراه نمک بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد مقداری آب را به این مواد بیافزایید. سپس خمیر بدست آماده را حسابی با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

در این حین پیازچه ها و پیچک ها را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. توجه کنید که خمیر نه خیلی خشک و نه خیلی چسبناک باشد.

سپس خمیر را شروع به ورز دادن کنید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع بماند تا استراحت کند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیر آماده شده را بردارید به قسمت های مساوی تفسیم کنید و روی میز کار خود را آردپاشی کنید.

خمیر ها را با وردنه به شکل دلخواه یا دایره ای بسیار نازک باز کنید و بعد پیازچه ها و پیچک های خرد شده را در یک طرف خمیر قرار دهید و بعد  طرف دیگر خمیر را رویش بیارید و ببندید.

سپس تابه و یا ساج را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید که گرم شود ، بعد خمیر ها را روی آن انداخته تا بپزد. یک طرف خمیر که پخته شد خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته شود.

وقتیکه نان های ما پخته شد آن ها را ببرید و روی آن ها کره و یا روغن حیوانی بریزید.

این نان خوشمزه را می توانید همراه با ماست محلی و یا دوغ میل کنید. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *