طرز تهیه نان عراقی

طرز تهیه نان عراقی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه نان عراقی خوشمزه

طرز تهیه نان عراقی ساده و راحت و در فر می باشد، این نان خوشمزه متعلق به کشور عراق می باشد. این نان به عنوان پیش غذا و یک غذای خوشمزه سرو می شود و این نان بسیار سیر کننده است.

شما می توانید در تهیه نان عراقی از گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلفی استفاده کنید. سبزیجات استفاده شده در این نان علاوه بر اینکه خواص بسیار بی نظیری دارد به این نان عطر و طعم بسیار خوبی می بخشد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان عراقی خوشمزه را یاد بگیرید و  حتما آن را بپزید و لذت پخت نانی متفاوت را تجربه کنید.

 

طرز تهیه نان عراقی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان عراقی

 

1 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
2 گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله صد و پنجاه گرم
3 آرد 500 گرم
4 نمک به میزان لازم
5 سبزی های معطر شامل نعنا ، گشنیز، جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
6 گوجه فرنگی و فلفل رلمه در صورت دلخواه
7 پیاز یک عدد
8 آب به میزان لازم
9 روغن مقدار کمی
10 ادویه کاری به میزان لازم

 

طرز تهیه نان عراقی خوشمزه

ابتدا در یک ظرف بزرگ خمیر مایه ، نمک ، ادویه کاری ، آرد را بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس بعد از مخلوط کردن این مواد ، روغن را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.

در این مرحله آب را به کل مواد بیافزایید و با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست بیاید. سپس خمیر بدست آمده را کنار بگذارید تا بماند و خمیر آن حسابی به عمل بیاید.

در مرحله بعدی یک ماهیتابه بردارید و پیاز ها را در کمی روغن تفت دهید ، بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس نمک و ادویه کاری را به آن اضافه کنید و بعد آن سبزیجات معطر را به آن بیافزایید. در صورت دلخواه می توانید به جای این سبزیجات معطر  از فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی استفاده کنید.

اضافه کردن این سبزیجات می تواند بنا به طبع و علاقه شما هم باشد و در دستور این غذا تغییر بدهید. هنگامیکه خمیر آماده شد، خمیر ها را باز کنید و مواد گوشتی را روی آن بریزید.

سپس در سینی فری که از قبل چرب شده خمیر ها را با فاصله از هم بچینید. در این مرحله اجازه دهید که خمیرها به مدت پنج دقیقه در هوای آزاد بمانند.

سپس خمیرهای آماده شده را داخل فر به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان عراقی خوشمره ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *