طرز تهیه نان بیگا

طرز تهیه نان بیگا

طرز تهیه نان بیگا

طرز تهیه نان بیگا راحت می باشد و شکل و بافت این نان به نان خمیر ترش شباهت دارد. این نان خوشمزه یک نان ایتالیایی است.

قبل از تهیه نان ، خمیر آن به مدت طولانی تخمیر داده می شود. بیگا یکی از روش های پیش تخمیر است و نود درصد حجم آن را آرد تشکیل می دهد.

این نان ایتالیایی خوشمزه احتیاج به زمان استراحت زیادی دارد اگرچه طعم لذیذ این نان ارزش این زمان را دارد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و این نان بیگا خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

 

طرز تهیه نان بیگا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان

 

1 آرد 900 گرم
2 خمیر مایه فوری 3 گرم
3 آب 450 گرم

 

مواد لازم برای خمیر نهایی

 

1 آرد 100 گرم
2 آب 300 گرم
3 نمک 20 گرم

 

طرز تهیه نان بیگا ایتالیایی

برای تهیه نان بیگا ابتدا، از شب قبل از تهیه باید تمای مواد نان بیگا را در ظرفی ترکیب کنیم. این خمیر احتیاج به ورز ندارد.

بعد روی خمیر را با یک پارچه یا کیسه نایلون می پوشانیم و در دمای محیط به مدت 15 ساعت استراحت می دهیم.

سپس مابقی مواد را به ظرف اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه ورز می دهیم و در یک محیط گرم استراحت می دهیم.

خمیر را دو قسمت می کنیم و روی آن را می پوشانیم و مجدد 25 دقیقه استراحت می دهیم. سپس خمیرها را فرم می دهیم و گرد می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در یک ظرف دیگر کمی آرد می پاشیم  و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با دستمال می پوشانیم و یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم پیدا کند.

سپس فر را از قبل گرم می کنیم و درجه آن را روی 250 تنظیم می کنیم. خمیر را در ظرف مخصوص درب دار فر که آرد پاشی شده می گذاریم.

پخت نان باید در ظرف با در بسته به مدت 25 دقیقه و 20 دقیقه هم بدون در با دمای 230 درجه باشد. برای برشته شدن روی نان نیز ، درجه داخلی نان باید بالاتر از 94 باشد.

نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *