طرز تهیه نان جو و تخم کتان

طرز تهیه نان جو و تخم کتان

طرز تهیه نان جو و تخم کتان متنوع و راحت است، در این نان از جو استفاده می شود و دارای خواص بسیار زیادی می باشد.

جو دارای ویتامین های گروه ب است و برای زیبایی پوست ، مو و سلامت قلب بسیار مفید می باشد.

در این نان علاوه بر اینکه از جو  و خواص بی نظیرش استفاده شده است از دانه دیگری به نام تخم کتان هم استفاده می کنیم.

تخم کتان باعث کاهش شدید چربی شکم می شود و به سلامت سیستم گوارش هم کمک می کند.

تخم کتان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

جو دارای  فسفر ، کلسیم ،آهن ، پتاسیم ، سلنیوم ، مس ، منیزیم ، بتاگلوکان و پروتئین می باشد.

تخم کتان دارای فیبر بسیار بالا و کربوهیدرات پایین می باشد و باعث سم زدایی روده بزرگ است .

پیشنهاد می کنم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را دنبال کنید و یاد بگیرید ، بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان جو و تخم کتان

مواد لازم برای تهیه نان جو و تخم کتان

  • تخم کتان آسیاب شده سه قاشق غذاخوری
  • آرد جو یک لیوان
  • آرد سفید دو لیوان
  • جو دو سر یک قاشق غذاخوری
  • سبوس گندم سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • شیره انگور دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
  • یک و نیم لیوان شیر کم چرب
  • سه چهارم لیوان آب
  • خمیر مایه دو و نیم قاشق چایخوری
  • بهبود دهنده در صورت دلخواه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه نان جو و تخم کتان

در ابتدا تمام مواد خشک را مانند تخم کتان و آردها و سبوس و خمیر مایه و نمک و بهبود دهنده را در داخل یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون ، شیر ، آب و شیره انگور را به این مواد خشک اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید.

به مدت یک ربع مواد را با هم مخلوط و هم بزنید و بعد خمیر بدست آورده را در روی میز کاری که از قبل آرد پاشی کرده اید بگذارید.

خمیر را شروع به ورز دادن کنید و به صورت گرد بهش فرم دهید و داخل یک کاسه ای که از قبل چرب شده قرار دهید.

روی خمیر را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید که به مدت دو ساعت خمیر استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

سپس خمیرها را دوباره ورز دهید و به صورت بیضی به آن فرم دهید و دوباره میز کار یا سینی خود را آردپاشی کنید.

روی خمیر را دوباره با پارچه بپوشانید و اجازه دهید که یک ساعت دیگر بماند تا حجمش دو برابر شود.

در این مرحله روی خمیرهای استراحت کرده را با تخم مرغ رومال کنید و کمی جو پرک و یا تخم کتان روی آن ها بپاشید.

می توانید روی خمیرها را با چاقو چند خط بیاندازید ،سپس خمیرها را در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا بپزند.

برای اینکه روی نان شما طلایی رنگ شود می توانید گریل فر را هم چند دقیقه روشن کنید.

حالا نان جو و تخم کتان خوشمره ما آماده خوردن است.نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *