خواص جو

خواص جو

خواص فراوان جو  

خواص جو بی شمار  است ، جو یکی از غلات سازگاری است که در آب و هوای مساعد و خاک حاصلخیز که آب به مدت زیادی در آن نگهداری می شود تولید و کشت می شود.

این گیاه در برابر گندم نسبت به خشکی مقاوم تر است ، بنابراین در مناطقی که با محدودیت آب مواجه هستند می تواند بیشترین محصول را تولید کند.

در ابتدا تولید جو در کشورهای اتیوبی و در آسیای شرقی آغاز شده است.

در کشور عزیز ما ایران جو ، بعد از گندم در رتبه دوم مقام سطح کشت می باشد. جو از نظر طب قدیم و سنتی ایران سرد و خشک می باشد.

جو دارای ویتامین های b1 ,b3 ,b5 ,b6 و همین طور دارای فسفر ، کلسیم ،آهن ، پتاسیم ، سلنیوم ، مس ، منیزیم ، بتاگلوکان و پروتئین می باشد.

جو به خاطر خواص بی نظیری که دارد در نان ها ، بیسکویت ها ، سوپ ها ، آش ها و در غذاهای مختلفی استفاده می شود.

از جو محصولاتی چون سمنو و ماء الشعیر ، عصاره مالت و کشک الشعیر درست می کنند.

 

خواص جو

خواص جو

  • برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
  • مصرف آن باعث کاهش کلسترول می شود.
  • برای کم خونی مفید است.
  • برای درمان نقرس مفید می باشد.
  • نفخ شکم و درد را کاهش می دهد و برای درمان یبوست استفاده می شود.
  • در رفع تشنگی موثر است.
  • برای دستگاه گوارش و معده بسیار مفید می باشد.
  • برای تقویت رشد مو و روشن شدن پوست بسیار مفید است.
  • از سفید شدن مو جلوگیری می کند.
  • ازسرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
  • باعث تقویت دندان ها و استخوانها می شود.
  • از تشکیل سنگ های صفرا ساز جلوگیری می کند.
  • از خطر ابتلا به دیابت حاملگی جلوگیری می کند.
  • یک ادار آور قوی و از عفونت ادراری جلوگیری می کند.
  • در تولید شیر مادران ماده ای محرکی می باشد.

مضرات و منع مصرف آن

افرادی که به گلوتن حساسیت دارند بهتر که آن را مصرف نکنند.
برای افرادی که طبع سردی دارند خوب نیست بهتر است همراه با شکر میل کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *