طرز تهیه نان اسکن
طرز تهیه نان اسکن (scone)
طرز تهیه نان اسکن فوق العاده ساده است. این نان جذاب و خوشمزه چیزی بین نان و شیرینی است. این نان مختص کشور اسکاتلند، انگلستان و ایرلند می باشد.
نان اسکن جزء نان هایی است که در تهیه آن معمولا از خمیر مایه استفاده نمی شود و نیاز به زمان استراحت کمی دارد پس خیلی راحت و سریع آماده می شود.
در این نان از آرد گندم و یا جو استفاده می شود. این نان شیرینی کمی دارد و به صورت خمیری گرد تهیه می شود و روی آن با مربا و خامه طعم دار می شود و برای صبحانه و عصرانه نان بسیار خوشمزه ای است.
جو استفاده شده در این نان دارای ویتامین های b1 ,b3 ,b5 ,b6 و همین طور دارای فسفر ، کلسیم ،آهن ، پتاسیم ، سلنیوم ، مس ، منیزیم ، بتاگلوکان و پروتئین می باشد.
گندم استفاده شده در این نان سرشار ویتامین ب و ایی می باشد و از بیماری های قلبی و سرطان سینه جلوگیری می کند.
پیشنهاد می کنم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه و پر خاصیت را یاد بگیرید و آن را بپزید و در کنار خانواده عزیزتان میل کنید و لذتش را ببرید .
مواد لازم برای تهیه نان اسکن
- آرد 700 گرم
- بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
- کشمش 150 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- شکر 80 گرم
- خامه 3 پیمانه
- عسل 1/3 پیمانه
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه نان اسکن
برای تهیه نان اسکن ابتدا در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر، شکر ، نمک و کشمش را می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم. مقداری از خامه و عسل را به آن اضافه کرده و با بقیه مواد خوب مخلوط می کنیم.
مواد را با کمی آب مخلوط می کنیم و خمیر را به صورت یک دایره در می آوریم و حدود 5 دقیقه استراحت می دهیم.
بعد خمیر را دو قسمت می کنیم و کمی ورز می دهیم. خمیر را برش داده و باز می کنیم و از خامه ای که داشتیم روی برش های نان می مالیم و مقداری شکر روی آن می پاشیم.
نان ها را داخل سینی فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه با دمای 220 درجه سانتی گراد می پزیم. این نان خوشمزه بعد از پخت با مربا و خامه روی آن سرو می شود.
این میان وعده لذیذ را در منزل تهیه کنید و نوش جان کنید.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.