طرز تهیه نان صربستان

طرز تهیه نان صربستان

طرز تهیه نان صربستان راحت و متفاوت است . این نان بسیار خوشمزه و خوش عطر است و در آن از کره ذوب شده استفاده می شود.

این نان در کشورهای یونان ، بالکان ، ترکیه و از همه بیشتر صربستان بسیار پرطرفدار است و در وعده های غذایی نقش مهمی دارد.

نان صربستان یک نان حجیم و بافت نرمی دارد و زمان تهیه آن در ایام کریسمس بیشتر می باشد.

این نان یکی از سنت های کریسمس صرب ها این است که داخل این نان یک سکه نقره قرار می دهند و آن را می پزند.

صربی ها اعتقاد دارند که هر کسی که این سکه را در داخل نان پیدا کند در سال جدید و آینده به موفقیت های زیادی دست پیدا می کند.

بنابراین به عنوان نان پول صرب معروف شده است و باعث شده این نان خیلی خاص شود.

در این نان خوشمزه و مناسب برای کریسمس از کره در لایه هایش استفاده شده است و  روی آن با زرده تخم مرغ رومال شده است.

و بعد روی این نان را کنجد می پاشند از این رو دارای خواص عالی و بی نظیر کنجد هم می باشد .

پیشنهاد می کنیم  در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را  دنبال کنید و یاد بگیرید و حتما درست کنید و لذت خوردن یک نان جدید و متفاوت را تجربه کنید.

 

طرز تهیه نان صربستان

مواد لازم

  • خمیر مایه یک قاشق چایخوری
  • شکر دو قاشق چایخوری
  • آرد پنج فنجان
  • شیر سه فنجان
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • وانیل به مقدار کم
  • نمک به مقدار کم تقریبا یک هشتم قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده یک فنجان
  • کنجد به میزان لازم

طرز تهیه نان صربستان (نان کریسمس)

برای تهیه این نان در ابتدا خمیر مایه را با یک قاشق چایخوری از شکر و یک قاشق چایخوری از آرد را با شیر ولرم شده مخلوط کنید.

اجازه بدهید که خمیر مایه شما به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید. در این مرحله بقیه شکر و نمک را در ظرفی ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم به این مواد اضافه کنید و حسابی مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید.

روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید ، بعد از آن روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

اجازه دهید که خمیر به مدت یک و نیم ساعت در جای گرمی بماند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از دو برابر شدن حجم آن دوباره روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را باز کنید و به صورت دایره های کوچک با استفاده از یک لیوان یا نعلبکی برش بزنید و دربیارید.

خمیرها را داخل قالب از قبل چرب شده و آردپاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده به شکل گل رز بچینید.

سپس کره ذوب شده که خنک شده است را روی نان بریزید و اجازه بدهید به مدت بیست دقیقه کره روی آن بماند تا به خوردش برود.

سعی کنید تمام لایه ها آغشته به کره باشد و بعد با برس زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

خمیر آماده شده را داخل فر به مدت نیم ساعت و با درجه 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان صربستان خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *