طرز تهیه سوفله گوشت

طرز تهیه سوفله گوشت خوشمزه

طرز تهیه سوفله گوشت خیلی راحت و ساده است. سوفله یک واژه فرانسوی است به معنای پف کردن و دستور های پخت متفاوتی دارد.
ما شما را با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه آشنا می کنیم.

 

طرز تهیه سوفله گوشت

مواد لازم برای تهیه سوفله گوشت

  • گوشت چرخ کرده 100 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • کره 1 قالب کوچک
  • شیر 1 لیوان
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1/2
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • زردچوبه به مقدار کافی
  • سیر (رنده شده ) 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سوفله گوشت

برای تهیه سوفله گوشت ابتدا در یک تابه پیاز را خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و فلفل دلمه ها را نگینی خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

بعد رب گوجه را اضافه می کنیم و مواد را با هم تفت می دهیم. مقداری آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب بپزد.

 

تهیه سس سوفله گوشت

برای تهیه سس سفید ابتدا سیر رنده شده را با کره کمی تفت می دهیم. بعد آرد را اضافه کرده و با کره تفتش می دهیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

شیر را کم کم به بقیه مواد اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا مواد خوب با آرد مخلوط شود. زمانی که شیر کمی غلیظ شد پنیر پارمزان رنده شده را به آن اضافه می کنیم.

مواد را خوب هم می زنیم تا سس غلیظ و یکنواخت شود. در آخر زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. زرده را جدا می زنیم، سفیده را هم جدا و با همزن می زنیم تا فرم بگیرد و پف کند.

زدن سفیده تخم مرغ خیلی مهم است زیرا پف کردن سوفله به خاطر سفیده تخم مرغ است. بعد سیب زمینی های پخته را نگینی خرد می کنیم.

مایه گوشت، سس سفید و زرده زده شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

بعد سفیده را داخل مایه سوفله می ریزیم و فقط در حد مخلوط شدن خیلی آرام هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد.

در آخر کف ظرف را چرب می کنیم و مایه سوفله را داخلش می ریزیم و روی سوفله را با پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم.

برای مدت 30 تا 45 دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم تا بپزد. 10 دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن می کنیم تا پنیر روی سوفله هم طلایی شود.

سوفله خوشمزه ما آماده سرو است.

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *