طرز تهیه نان لاکو

طرز تهیه نان لاکو

طرز تهیه نان لاکو بسیار راحت می باشد. این نان مخصوص گیلان است و مورد محبوب مردم این شهر است. این نان از آرد برنج تهیه می شود.

تهیه این نان خیلی ساده است و هم به صورت نان خشک و هم نرم درست می شود. خشک بودن این نان باعث می شود که ماندگاری بالایی داشته باشد.

در قدیم نان لاکو را با فسنجان خشک (لاکو کباب) و در ایام رغائب ( جمعه اول ماه رجب) با حلوای تر می خورند و در بیشتر مواقع عید، نان لاکو را تهیه می کنند.

در این نان خوشمزه از آرد برنج و زردچوبه هم استفاده شده است ، آرد برنج سرشار از ویتامین ب 6، پتاسیم ، کلسیم ،فیبر ، مس و روی است .

زردچوبه به کار برده شده در این نان علاوه بر داشتن ویتامین سی و ب 6 دارای کورکومین است که این ماده کمک به درمان التهاب مزمن و یا مبارزه با التهاب در سطح مولوکولی می کند.

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان پر خاصیت و مقوی را یاد بگیرید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید .

 

طرز تهیه نان لاکو

مواد لازم برای تهیه نان لاکو

  • آرد برنج 500 گرم
  • آرد گندم 200 گرم
  • روغن مقداری
  • آب به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان لاکو گیلان

برای تهیه این نان ابتدا در یک ظرف آرد برنج را با آرد گندم و مقداری آب جوش مخلوط می کنیم. می توان در صورت دلخواه به نان مقداری زعفران یا زردچوبه برای خوش رنگ کردن نان به آن اضافه کرد.

بعد آب جوش را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر ما بدست بیاید. خمیر ها را بعد از ورز دادن با استفاده از وردنه باز می کنیم.

بعد خمیرها را به شکل دایره هایی زخیم در می آوریم و آن ها را در آب جوش به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.
وقتی خمیر ها در آب جوش پخته شدند، مقداری روغن روی سطح کار می ریزیم تا خمیر ها به آن نچسبند .خمیرها را با وردنه باز می کنیم بصورت خیلی نازک و بصورت نان لواش در می آوریم.

روش پخت این نان در تنور و به صورت سنتی می باشد. ما می توانیم از پشت هر تابه ای که خواستیم استفاده کنیم. اول تابه مورد نظر را گرم می کنیم و خمیر آماده شده را با استفاده از وردنه خوب باز می کنیم و وقتی تابه گرم شد خمیر را پشت ماهیتابه پهن می کنیم.

به همین راحتی نان های لاکو آماده می شوند. نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *