طرز تهیه هات داگ پرتزل

طرز تهیه نان هات داگ پرتزل آلمانی

طرز تهیه نان هات داگ پرتزل

طرز تهیه نان هات داگ پرتزل ساده و در فر می باشد ، در این نان خوشمزه از هات داگ استفاده شده است. این نان به خاطر هات داگ وسطش طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد.

شما می توانید آن را همراه با یک دیپ پنیر سرو کنید. این نان هم به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی هم سرو می شود و بسیار لذیذ و پرطرفدار می باشد.

برای تهیه این نان فوق العاده خوشمزه ، هات داگ ها را داخل حمام آب می اندازیم تا بپزند و آماده شوند.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه هات داگ پرتزل

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان هات داگ پرتزل

 

1 آرد چهار و نیم لیوان
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 کره شصت گرم
4 هات داگ پانزده عدد
5 نمک یک قاشق چایخوری
6 شکر یک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای تهیه حمام آب

 

1 جوش شیرین نصف لیوان
2 آب ده لیوان

 

طرز تهیه نان هات داگ پرتزل

در ابتدا در یک ظرف خمیرمایه ، شکر ، نمک ، آب را بریزید و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید خمیر مایه به عمل بیاید.

سپس آرد را به خمیر مایه به عمل آمده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه ورز دهید.

بعد کره نرم شده را به کل مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به مدت ده تا دوازده دقیقه شروع به ورز دادن کنید.

بعد روی خمیر ورز داده شده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در جای گرم بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مراحل تهیه حمام آب

در این مرحله آب را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که جوش بیاید و بعد به آن جوش شیرین اضافه کنید. بعد از استراحت کافی خمیر، خمیرها را به قسمت های کوچک تقسیم کنید.

سپس به شکل یک نوار بلند و نازک در بیارید و به دور هات داگ ها به فرم دلخواه بپیچید. نوارهای خمیر را به صورتی بپچید که دو سر هات داگ ها بیرون باشد.

سپس هرکدام از این هات داگ های پیچیده شده را داخل حمام آب بیاندازید و اجازه دهید سی ثانیه بپزد و بعد از داخل حمام آب خارج کنید و اجازه دهید که خشک شوند.

توجه کنید که فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را حتما  چرب کنید. در این مرحله روی خمیر نان هات داگ پرتزل را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

سپس آن را به مدت یک ربع با درجه حرارت 220 داخل فر قرار دهید تا بپزد. حالا نان هات داگ پرتزل خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *