طرز تهیه نان پیتا خانگی

طرز تهیه نان پیتا خانگی

طرز تهیه نان پیتا خانگی ساده می باشد و در ماهیتابه درست می شود. این نان در ظاهر به شکل یک پاکت هست و صاف و گرد می باشد و تقریبا ۲۰ سانتیمتر قطر دارد.

شما می توانید داخل نان را از مواد خوراکی مثل کباب ، فلافل و یا حمص پر کنید و مثل یک نان ساندویچی از آن استفاده کنید.

این نان یکی از نان های با قدمت چند هزارساله است که در خاورمیانه ، شمال آفریقا و در مدیترانه پخته می شده.

نان پیتا معمولا با اغلب انواع غذاها و سالادها  سرو می شود. شما می توانید این نان خوشمزه را در خانه در ماهیتابه به سادگی درست کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان پیتا خانگی

مواد لازم

  • آب ولرم 250 گرم
  • آرد 360 گرم
  • روغن زیتون 13 گرم
  • خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری سرپر
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه نان پیتا خانگی

در ابتدا آرد و نمک را درون یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس خمیر مایه و آب را به آن اضافه کنید و حسابی مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن مواد روی خمیر را در یک ظرف بگذارید و با پارچه روی آن را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

در این حالت خمیر چسبناک می باشد، احتیاج به اضافه کردن آرد اضافی نیست که چسبناکی خمیر را بگیرید.

بعد از اینکه خمیر 20 دقیقه استراحت کافی را کرد به آن روغن زیتون را اضافه کنید.

سپس روی سطح کار خود را آردپاشی کنید و به مدت هفت دقیقه خمیر را ورز دهید.

بعد خمیر ورز داده شده را دوباره در یک ظرف قرار دهید و به مدت چهل دقیقه در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.

بعد از گذشت زمان استراحت خمیر ، دوباره روی سطح میز کار خود را آردپاشی کنید.

خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد هر قسمت را با وردنه به صورت گرد باز کنید.

خمیرهای گرد باز شده را کنار هم قرار دهید و یکم آرد روی آن ها بپاشید. روی این خمیرها پارچه بندازید و رویش را با یک نایلون بپوشانید.

خمیر ها را دوباره به مدت 5 دقیقه استراحت دهید. بعد از استراحت کافی خمیرها را در داخل ماهیتابه بیاندازید و پهن کنید.

دوباره به مدت نیم ساعت روی آن را پارچه بیاندازید و اجازه بدهید که استراحت کند.

در این مرحله بعد از آخرین استراحت خمیر، ماهیتابه را با چند قطره روغن چرب کنید و خمیرها را یکی یکی داخل ماهیتابه بپزید.

توجه کنید که به مدت نیم دقیقه یک طرف آن را بپزید و بعد برگردانید و طرف دیگر را بپزید تا نان پف و باد کند و رنگش طلایی شود.

حالا نان پیتا خانگی ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *