طرز تهیه نان عسل و نارگیل

طرز تهیه نان عسل و نارگیل خانگی

طرز تهیه نان عسل و نارگیل خانگی

طرز تهیه نان عسل و نارگیل خانگی فوق العاده راحت است و در زمان خیلی کمی تهیه می شود. نان عسل و نارگیل یک نان بسیار خوشمزه و مقوی است.

وجود عسل و نارگیل در این نان طعم بسیار بی نظیری به آن می دهد و یک وعده بسیار مناسب برای صبحانه می باشد.

در تهیه این نان از مواد میانی استفاده می شود و پخت آن در فر می باشد. این نان خوشمزه بافت بسیار نرمی دارد و دارای ماندگاری بالایی است.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم یا آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید و از تهیه این نان عسل و نارگیل خوشمزه لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان عسل و نارگیل

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان عسل و نارگیل

 

1 آرد حدود دو لیوان
2 خمیر مایه خشک یک قاشق چایخوری
3 روغن مایع یک چهارم لیوان
4 شکر یک چهارم لیوان
5 آب نصف لیوان
6 تخم مرغ دو عدد

 

مواد میانی نان عسل و نارگیل

 

1 پودر نارگیل یک لیوان
2 عسل نصف لیوان
3 کره ذوب شده 20 گرم
4 گلاب یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان عسل و نارگیل خوشمزه خانگی

برای تهیه نان عسل و نارگیل خانگی ابتدا در یک ظرف یک قاشق از شکر را در آب ولرم حل می کنیم. سپس خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

روی ظرف را می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه کنار می گذاریم تا زمانی که شروع کند به حباب زدن.

بعد شکر ، روغن و یکی و نصفی از تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و مواد را هم می زنیم تا خوب مخلوط شود.

سپس خمیر مایه آماده شده را به ظرف مواد اضافه می کنیم. آرد را هم کم کم اضافه کرده و روی سطح کار ورز می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر تخم مرغ 

 

خمیر را حدود 10 دقیقه ورز می دهیم و آن را در یک ظرف نسبتا بزرگ که کمی چرب کردیم قرار می دهیم.

روی ظرف را یا با یک دستمال پارچه ای می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر حجیم شود. وقتی حجم خمیر دو برابر شد با دست پف آن را می گیریم و به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم.

بعد مواد میانی را در یک ظرف ترکیب می کنیم.خمیر ها را باز می کنیم و از مواد میانی وسط آن می گذاریم و خمیر را می بندیم و گرد می کنیم.

سپس خمیرها را در سینی فر می چینیم و حدود نیم ساعت به خمیرها استراحت می دهیم. بعد از زمان استراحت نان ها را با بقیه تخم مرغ رومال می کنیم.

روی خمیر ها کنجد ، سیاهدانه و نارگیل می پاچیم در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه می پزیم.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *