طرز تهیه نان خرمایی خانگی

دستور پخت نان خرمایی خانگی

طرز تهیه نان خرمایی خانگی آسان و پرطرفدار است. این نان خوشمزه و مقوی به خاطر خرمای موجود در آن دارای خواص زیادی چون ویتامین کا ، سی ، آ و دی می باشد.

خواص خرما بسیار زیاد است و غنی از آنتی اکسیدان و پتاسیم و فیبر می باشد. خرما باعث تقویت پوست ، مو و استخوان ها می شود.

شما می توانید این نان خرمایی خانگی پرخاصیت را در خانه بپزید و لذت خوردن این نان خوشمزه را در کنار خانواده ببرید.

نان خرمایی یک نان خوشمزه و پر طرفدار شهر کرمانشاه است و جزئی از سوغاتی‌های آن شهر به حساب می آید است.

کنجد ، خرما ، دارچین استفاده شده در این نان علاوه بر داشتن خاصیت زیاد آن طعم فوق العاده ای به نان ما می دهد.

ما به شما طرز تهیه نان خرمایی خانگی را آموزش می دهیم . برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان خرمایی خانگی

مواد لازم

  • کره به دمای محیط رسیده نصف لیوان
  • شکر قهوه ای یک چهارم لیوان
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد سه و یک چهارم لیوان
  • تخم مرغ یک عدد
  • خرما 10 تا 12 عدد
  • شیر ولرم سه چهارم لیوان به اضافه دو قاشق سوپ خوری
  • خمیر مایه دو و یک چهارم قاشق چایخوری

رومال کردن نان خرمایی خانگی

  • کنجد به میزان دلخواه
  • شیر دو قاشق سوپ خوری
  • شکر به دلخواه
  • دارچین به میزان لازم

طرز تهیه نان خرمایی خانگی

در ابتدا شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید که به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

در این حین ماست و تخم مرغ ، نصف کره و بقیه شکر را با هم مخلوط کنید.سپس خمیر مایه به عمل آمده را با این مواد مخلوط کنید و هم بزنید.

بعد نمک و یک لیوان از آرد را به این مواد اضافه کنید و بقیه آرد و کره را به همه مواد اضافه کنید ، خمیر خوب و یکدستی بدست میاد.

روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید. سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

خمیر را به صورت گرد باز کنید و شکل دهید و بعد داخل آن را خرما بگذارید. لبه های خمیر را روی هم بیاورید و با آب روی لبه هاش را خیس کنید و لبه هاش به هم بچسبانید و مانند یک بقچه جمعش کنید.

خمیر های آماده شده را در فاصله های مناسب از هم در سینی فر بچینید. روی خمیرها را با تخم مرغ و شیر مخلوط شده با قلمو رومال کنید.

در صورت دلخواه کنجد و یا گردو روی آن قرار دهید و بعد شکر و دارچین را روی نان خرمایی بمالید.

سپس خمیر را در داخل فر با دمای 350 درجه به مدت 35 دقیقه قرار بدهید تا بپزد.

حالا نان خرمایی خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *