طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی

طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی

طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی

طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی فوق العاده راحت است و در زمان خیلی کمی آماده می شود. نان بادام و عسل دارای طعم بی نظیر و خوشمزه ای است.

نان بادام و عسل جزو نان های صبحانه است و بافت نرم و لطیفی دارد . عسل و بادام موجود در این نان علاوه بر طعمش بسیار پرخاصیت است.

تهیه این نان با استفاده از مواد میانی می باشد. این نان خوشمزه با عسل رومال می شود و در فر آماده می شود.

 

بنابراین تهیه این نان لذیذ و پر انرژی را با این آموزش در سایت دنیای زنانه به شما پیشنهاد می کنیم. نان بادام و عسل یک انتخاب بسیار عالی در سفره صبحانه شماست.

 

طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان بادام و عسل

 

1 آرد 5 لیوان
2 خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
3 تخم مرغ 2 عدد 
4 شیر 1 لیوان
5 کره 0 گرم
6 شکر 1/4 لیوان
7 عسل به مقدار لازم

 

مواد لازم میانی نان

 

1 بادام آسیاب شده 120 گرم
2 پودر قند 50 گرم
3 سفیده تخم مرغ 1 عدد 
4 آب 3 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان بادام و عسل خانگی خوشمزه

برای تهیه نان بادام و عسل خانگی ابتدا در یک ظرف شکر، شیر ولرم و خمیر مایه را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر مایه به عمل بیاید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ و کره نرم شده را با هم می زنیم تا مخلوط شوند. سپس آرد را الک کرده و به مخلوط تخم مرغ کره و خمیر مایه به عمل آمده اضافه می کنیم.

بعد همه مواد را با دست هم می زنیم . آرد را تا حدی به مواد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت یک ربع ورز می دهیم و خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم.

برای تهیه مواد میانی بادام خام پوست کنده آسیاب شده و پودر قند را در یک کاسه می ریزیم و سفیده تخم مرغ و آب را هم اضافه می کنیم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر تخم مرغ 

 

سپس روی میز کار را آرد می پاشیم و خمیر را روی آن به شکل مستطیل حدود 20 سانتی متر باز می کنیم. همه جای خمیر باز شده باید یک اندازه باشد.

خمیر را از جهت طول به دو قسمت تقسیم می کنیم و مواد میانی را روی آن ریخته و پخش می کنیم. خمیر را به شکل دلخواه می بندیم و داخل قالب چرب شده قرار می دهیم.

بعد از آن ، حدود 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت می دهیم. سپس زمان رومال کردن نان است. نان را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

سینی را درون فر که از قبل گرم کرده ایم  با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می پزیم.

وقتی نان ها آماده شدند از فر بیرون می آوریم و تا وقتی گرم هستند روی آن ها را با قلمو مقداری عسل می مالیم.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *