طرز تهیه نان تارکو نارگیلی

طرز تهیه نان تالکو نارگیلی

طرز تهیه نان تالکو نارگیلی

طرز تهیه نان تالکو نارگیلی بسیار راحت و سریع است. این نان خوشمزه با دستورهای متفاوتی تهیه می شود.

نان تالکو نارگیلی در فر تهیه می شود و در وعده های صبحانه و عصرانه مصرف می شود. شما می توانید این نان خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را در منزل بپزید و لذتش را ببرید.

 

نان تالکو

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان تالکو نارگیلی

 

1 آرد به مقدار لازم
2 خمیر مایه فوری تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
3 شیر یک لیوان
4 پودر نارگیل سه قاشق غذاخوری
5 تخم مرغ یک عدد
6 روغن مایع یک سوم لیوان
7 شکر شصت گرم

 

مواد رومال نان

 

1 زرده تخم مرغ یک عدد
2 زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
3 کنجد برای تزیین

 

طرز تهیه نان تالکو نارگیلی

برای تهیه نان تالکو نارگیلی ابتدا در یک ظرف تخم مرغ، شکر ، پودر نارگیل و روغن را می ریزیم و مخلوط می کنیم.

سپس در یک ظرف دیگر خمیر مایه را در شیر حل می کنیم و این ترکیب را به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سپس در آخر کار آرد را اضافه می کنیم و خمیری که بدست می آید را در ظرفی که کمی چرب شده قرار می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر تخم مرغ 

 

روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در محیط گرم استراحت می دهیم تا حجیم شود. بعد خمیر را به شکل دلخواه فرم می دهیم.

قالب را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار داده و مجدد روی خمیر را می پوشانیم و حدود نیم ساعت به خمیر استراحت می دهیم.

بعد از استراحت با زرده و زعفران رومال می کنیم و کنجد می پاشیم. سپس خمیرها را در فر قرار می دهیم و با دمای 170 درجه به مدت 45 دقیقه می پزیم.

نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *