طرز تهیه نان چریش

طرز تهیه نان خوشمزه چریش

طرز تهیه نان چریش خیلی ساده است . چریش یک نوع سبزی کوهی خاص برای استان خراسان شمالی است که خیلی مفید است.

این سبزی معمولا از ماه اسفند تا بهار برداشت می شود . از سبزی چریش برای آش ، نان ها و فتیر های محلی استفاده می شود که خیلی خوشمزه و پرطرفدار است . پخت این نان در تنور و فر می باشد.

در این نان همین طور از سیب زمینی و پیاز  استفاده شده است ، سیب زمینی و پیاز خواص بسیار زیادی دارند .

سیب زمینی سرشار از منبع  ویتامین سی و ب 6 می باشد و غنی از پتاسیم و فیبر است .

پیاز دارای طبعی گرم و خشک است و به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه و ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم از نظر ارزش غذایی دارای اهمیت زیادی است.

پیشنهاد می کنم  آموزش این نان خوشمزه در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و تجربه ای خوب و متفاوت داشته باشید.

 

طرز تهیه نان چریش

طرز تهیه نان چریش و مواد اولیه

 

مواد لازم برای تهیه نان چریش

  • چریش 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خمیر نانوایی به مقدار لازم
  • سیب زمینی 2 عدد

طرز تهیه نان چریش

برای تهیه نان چریش اول باید سبزی چریش را تهیه کنید . این سبزی خاصیت زیادی دارد. سبزی چریش را بعد از پاک کردن خوب می شوئیم.

سبزی ها را خرد می کنیم و در قابلمه ای روی حرارت می گذاریم. اجازه می دهیم سبزی ها بخار پز شود و بعد آن را آبکش می کنیم.

بعد در ظرفی سیب زمینی ها را نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . پیاز خرد شده را هم به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

حالا زمان اضافه کردن ادویه هاست . زردچوبه ، فلفل سیاه و در صورت دلخواه فلفل قرمز را هم اضافه می کنیم . بعد سبزی چریش را هم اضافه کرده و آن ها را تفت می دهیم و با مواد با هم ترکیب می کنیم.

نمک را در آخر به مواد اضافه می کنیم . خمیر آماده ای را که از نانوایی تهیه کرده ایم روی سطح کار قرار می دهیم. خمیر را باز می کنیم و مواد چریش را روی آن می ریزیم و با دست ورز می دهیم.

باید مواد را طوری ورز دهیم تا خوب به خورد خمیر برود .بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را باز کرده و روی آن را با استفاده از چنگال سوراخ ایجاد می کنیم.

نان ها را در سینی فر می گذاریم و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 15 تا 30 دقیقه می پزیم . نان چریش محلی خوشمزه ما آماده است.نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *