طرز تهیه نان بیگل لهستان

طرز تهیه نان بیگل لهستان

طرز تهیه نان بیگل لهستان راحت و برای پخت در کشور لهستان در آب انداخته می شود و در آخر در فر پخته می شود.

این نان بافت سفتی دارد و برای صبحانه همراه با پنیر ، خامه و مربا سرو می شود.

نان بیگل یکی از نان های معروف در دنیاست ، مخصوصا در کشور لهستان  می باشد ، امروزه در کشورهایی مثل کانادا و آمریکا هم بسیار پرطرفدار و محبوب است.

روی این نان خوشمزه کنجد می پاشند ، کنجد خواص بسیار زیادی دارد و طعم بی نظیری به این نان می بخشد.

دانه های کنجد دارای مقدار زیادی آهن، مواد معدنی ، ویتامینB6 ، فیبر ، منیزیم  ،تیامین، نیاسین ،مس ،فسفر و کلسیم هستند.

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و در کنار خانواده میل کنید و لذتش را ببرید .

 

طرز تهیه نان بیگل

مواد لازم برای تهیه نان بیگل لهستان

  • بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
  • آرد دو لیوان
  • تخم مرع یک عدد
  • نمک یک قاشق چایی خوری
  • کنجد یک قاشق غذا خوری
  • آب دو لیوان

 

طرز تهیه نان بیگل خوشمزه

در ابتدا در یک ظرف بزرگ آب را بریزید و بکینگ پودر را در آن حل کنید .

سپس نمک و تخم مرغ را به مخلوط آب و بکینگ پودر اضافه کنید و حسابی همه مواد را باهم مخلوط کنید.

در این مرحله آرد را کم کم به این مواد اضافه کنید و خمیر بدست آمده را شروع به ورز دادن کنید.

خمیر را تاجایی ورز دهید که به دست نچسبد و خمیر لطیف و نرمی بدست بیاید.

سپس خمیر را در جای گرم قرار دهید و اجازه دهید تا استراحت کند.

بعد از اینکه خمیر استراحت کافی را کرد ، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر ها را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

خمیر ها را چونه بگیرید و با وردنه خمیر ها را باز کنید و با قالب خمیرها را به شکل دایره برش بدهید و بعد وسط آن را مانند دونات سوراخ کنید.

خمیرهای آماده شده را در سینی که از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید.

سپس مقداری نمک را در آب حل کنید و روی خمیرهای نان بیگل برس بزنید و رومال کنید.

روی خمیرها را به مقدار دلخواه کنجد بپاشید . خمیرهای آماده شده را داخل فر با درجه حرارت 200 و به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد.

توجه کنید در لهستان خمیرهای آماده شده را در داخل آب جوش به مدت 5 دقیقه می اندازند و بعد درش می آورند و بعد داخل فر قرار می دهند.

حالا نان بیگل لهستان خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان .

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *