طرز تهیه نان اهری (یتی قات)

طرز تهیه نان اهری

طرز تهیه نان اهری بسیار ساده و راحت است. نان اهری (یتی قات) یکی از نان های محلی آذربایجان شرقی می باشد.

این نان طعم بی نظیری دارد در این نان سرکه هم افزوده می شود. بافت این نان پوک نیست و مثل کلوچه است.

در این نان از پودر زنجبیل استفاده شده است ، زنجبیل طبع گرمی دارد و برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی هستند بسیار مفید است .

زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است و ضد سرطان ، ضد التهاب ، ضد قارچ و ضد نفخ است ، پیشنهاد می کنم این نان خوشمزه و مقوی را حتما بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان اهری

مواد لازم

  • تخم مرغ دو عدد
  • ماست خامه ای 160 گرم
  • آرد 600 گرم
  • روغن مایع 160 گرم
  • پودر زنجبیل دو قاشق سوپ خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • سرکه دو قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
  • هل یک قاشق چای خوری
  • پودر قند 280 گرم

مواد لازم برای رومال کردن نان اهری

  • عسل یک قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • نمک به مقدار کم

طرز تهیه نان اهری نان محلی آذربایجان شرقی

در ابتدا وانیل ،تخم مرغ و پودر قند را با هم در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید که کشدار شود.

سپس ماست ، سرکه و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به این مواد اضافه کنید.

حسابی همه مواد را هم بزنید و بعد روغن مایع و به ترتیب هل و زنجبیل را به مواد اضافه کنید.

حسابی این مواد را هم بزنید و مخلوط کنید. در این مرحله آرد را الک کنید و به کل مواد بیافزایید.

این خمیر باید حالت چسبندگی داشته باشد . بعد روی آن را با یک نایلون یا پارچه ای تمیز بپوشانید.

اجازه دهید که خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بماند و استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

بعداز استراحت خمیر ، روی میز کار خود را آردپاشی کرده و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و چانه کنید.

سپس خمیرها را با وردنه باز کنید و با یک لیوان یا قالب به صورت گرد با قطر سه سانت در بیارید و قالب بزنید.

سپس رو ی خمیرها را با زرده تخم مرغ ، عسل و نمک مخلوط شده رومال کنید.

بعد از آن با چنگال روی آن خط بیاندازید و به آن شکل دلخواهتان را بدهید.

سپس خمیرها را داخل سینی فری که از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید و آن ها را به مدت 20 دقیقه و با درجه حرارت 200 بپزید.

حالا نان محلی اهری خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *