نان نسکافه ای خانگی

طرز تهیه نان نسکافه ای خانگی

طرز تهیه نان نسکافه ای خانگی

نان نسکافه ای خانگی بسیار فوق العاده و پخت آن ساده است. این نان خوشمزه دارای طعمی عالی می باشد. معمولا افراد زیادی طعم نسکافه را دوست دارند.

نان نسکافه ای یک نان خوشمزه کم شیرین و یک عصرانه عالی برای افراد خانواده است. تهیه این نان در فر می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این نان نسکافه ای خاص و لذیذ با یک دستور ساده در سایت دنیای زنانه بهره ببرید.

 

نان نسکافه ای خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان نسکافه ای خانگی

 

1 آرد فانتزی سیصد گرم
2 خمیر مایه شش گرم
3 نسکافه فوری یک قاشق غذاخوری سر پر
4 کره بیست گرم
5 چیپس شکلاتی به مقدار لازم
6 شکر 45 گرم
7 شیر یکصد و هشتاد گرم
8 نمک نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان نسکافه ای خانگی

برای تهیه نان نسکافه ای خانگی ابتدا در یک ظرف مواد خشک به جز نمک را می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس در ظرفی دیگر نسکافه را با شیر مخلوط می کنیم و به مواد خشک اضافه می کنیم.

همه مواد را خوب مخلوط می کنیم بعد شروع می کنیم به ورز دادن خمیر. البته قبل از ورز دادن خمیر دو قاشق غذاخوری شیر را به مواد اضافه می کنیم.

بعد خمیر را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم و بعد از ورز دادن به آن نمک اضافه می کنیم و کره را هم به خمیر می افزاییم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیر ورز داده شده را در یک کاسه گذاشته روی آن را می پوشانیم و به مدت یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجیم شود.

روی سطح کار ، خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیرها را به 16 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر چانه را گرد کرده و پهن می کنیم.

بین خمیر چیپس شکلاتی می گذاریم و خمیر را گرد می کنیم و می بندیم. سپس کف سینی را کاغذ روغنی می اندازیم و چانه ها را کف سینی می چینیم.

روی خمیر را با کیسه نایلون می پوشانیم و به خمیرها نیم ساعت استراحت می دهیم. می توانیم روی خمیر را به دلخواه تزیین کنیم.

فر را از قبل گرم می کنیم و خمیرها را در فر قرار داده و با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت می پزیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *