مربا زنجبیلی

طرز تهیه مربا زنجبیلی

طرز تهیه مربا زنجبیلی

طرز تهیه مربا زنجبیلی بسیار ساده و در مدت زمان کمی آماده می شود. مربا زنجبیلی طعم خاص و فوق العاده ای دارد.

طعم تند زنجبیل مزه این مربا را جالب و خوشمزه می کند. زنجبیل خواص زیادی دارد و یک معجزه برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن است.

زنجبیل یک آنتی اکسیدان قوی، خواص ضد ویروسی و ضد التهابی دارد. از زنجبیل به عنوان معجون جادویی یاد کردند.

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی  و مخصوصا این مربای زنجبیلی خوشمزه را در سایت دنیای زنانه امتحان کنید و لذت ببرید.

 

 

مربا زنجبیلی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیلی

 

1 زنجبیل تازه  پانصد گرم
2 شکر  هشتصد گرم
3 آب سه پیمانه
4 آبلیمو دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا زنجبیلی

برای تهیه مربا زنجبیلی ابتدا باید پوست زنجبیل ها را بگیریم و با رنده درشت رنده کنیم. سپس در یک قابلمه زنجبیل رنده شده را می ریزیم.

سپس به آن مقداری آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی ترکیب آب و زنجبیل جوش آمد آن را به مدت پنج دقیقه روی حرارت نگه می داریم.

بعد از آن این ترکیب را از صافی رد می کنیم. برای از بین رفتن تندیه زنجبیل آن را چند بار با آب سرد آبکش می کنیم و می شوریم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص زنجبیل 

سپس زنجبیل را در یک قابلمه می ریزیم و سه پیمانه آب و شکر را اضافه کرده و روی شعله بسیار ملایم به مدت یک ساعت مربا را می پزیم.

در پایان تقریبا در سه دقیقه آخر کار، آبلیمو را اضافه می کنیم. بعد از پخت مربا به مدت یک شبانه روز در قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

بعد مربا را در شیشه ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. مربای زنجبیل دارای ماندگاری بالایی است.

شما می توانید به راحتی آن را در کیسه های نایلونی در فریزر نگهداری کنید. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *