دستور پخت نان قیفی

دستور پخت نان قیفی

نان قیفی یکی از نان هایی است که به عنوان فینگر فود در مجالس و مهمانی ها درست و سرو می شود. داخل نان قیفی را به خاطر ظاهر قیف مانندش می توانید مواد غذایی متفاوتی بریزید.

مثلا نان قیفی که از الویه پر شده یا نان قیفی که کشک بادمجان داخلش هست و یا در دسرها می توانید با خامه ، پنیر و انواع میوه های فصلی و شکلات پرش کنید.

نان قیفی به خاطر آردی که دارد دارای ویتامین ب  می باشد ،  در  این نان از تخم مرغ استفاده شده است از این رو دارای ویتامین دی هم می باشد.

بعد از اینکه خمیر این نان تهیه شد، روی آن کنجد و یا سیاه دانه پاشیده می شود ،کنجد و سیاه دانه خواص بسیار زیادی دارد و برای افرادی که دارای بیماری های گوارشی هستند بسیار مفید است.

 

نان قیفی

مواد لازم 

(لازم به ذکر است که این مواد برای تهیه 15 عدد قیف می باشد.) (اگر نان قیفی را برای دسر و شیرینی خواستید استفاده کنید نمک و ادویه را حذف کنید، به جایش یک تا سه قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید)

 

  • آب ولرم یک پیمانه
  • خمیرمایه یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع 1.3 پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • آرد حدود 4 پیمانه
  • ادویه به دلخواه

مواد لازم برای رومال کردن نان

  • روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
  • کنجد تخم، سیاه دانه ، خرفه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه نان قیفی

در ابتدا خمیر مایه ، شکر و نصف آب ولرم را در یک لیوان ریخته و اجازه می دهید به مدت 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.

سپس تخم مرغ را با روغن مایع ، نمک ، ادویه و مابقی آب مخلوط کنید و بعد از آن خمیر مایه به عمل آمده را به مواد اضافه کنید.

بعد آردی که از قبل الک کردید را به مواد کم کم بیافزاید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه حسابی ورز دهید.

سپس خمیر را در ظرفی که از قبل چربش کردید و در محیطی گرم به مدت یک ساعت قرار بدهید.اجازه بدهید تا حسابی حجم خمیر چند برابر بشود.

بعداز استراحت خمیر روی سطح کار خود را آرد بپاشید و دوباره خمیر را ورز دهید تا پفش گرفته شود.

سپس خمیر را به طول 30 تا 60 سانتی متر و به ضخامت 2 میلی متر باز کنید. با استفاده از چاقو و یا کاتر نوارهایی به عرض یک تا دو سانت بزنید و خمیر را جدا کنید.

سپس با استفاده از یک قیف نوارهای بریده شده را به دور قیف بپیچید طوریکه لبه ها روی هم قرار بگیرند و جای خالی نماند.

بعدش قیف های پیچیده شده از خمیر را داخل سینی بگذارید و یک کیسه فریز روی آن بیاندازید. اجازه دهید خمیرها تا نیم ساعت دوباره استراحت کنند.

سپس روی قیف ها را با روغن مایع و زرده تخم مرغ رومال کنید و روش کنجد، خرفه و یا سیاه دانه بریزید. خمیرهای آماده شده را با درجه حرارت 180 و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.

برای اینکه نان های قیفی ما نرم باشند بهتر است یک کاسه آب داخل فر بگذارید تا فر ما رطوبت کافی را داشته باشد.

بعد از اینکه کاملا نان قیفی ما پخته شد با کمی چرخاندن آن ها را از قیف جدا کنید.

اجازه بدهید که کاملا خنک شود بعد می توانید داخل قیف ها را با هر موادی که دلتان می خواهد پر کنید.

نان قیفی ما آماده شده است .نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *